Menu icon Home button

De meest originele trouwlocaties voor een onvergetelijke dag

Trouwplannen? Gefeliciteerd! Het vinden van de perfecte trouwlocatie kan een hele uitdaging zijn. En wat als je verlangt naar iets anders dan de standaard feestzaal? Nederland biedt veel originele trouwlocaties die jouw grote dag net dat beetje extra geven. In deze betoverende blog nemen we je mee op een magische reis naar vijf unieke trouwlocaties die je voor altijd bij zullen blijven.


De Pier Scheveningen

Een magische zonsondergang, de zilte zeelucht en het geluid van de golven op de achtergrond; wat wil je nog meer? De Pier Scheveningen biedt een spectaculair uitzicht op de Noordzee en is een van de meest bijzondere trouwlocaties in Nederland. De locatie beschikt over verschillende zalen, waaronder een prachtige glazen ruimte uitkijkend over de zee. Een huwelijksceremonie en een borrel met uitzicht op de zonsondergang op het strand: wie wil dat nu niet?


Trouwen op Fort

Altijd al willen trouwen in een fort? Trouwlocatie Noord Holland bij FORTtreffelijk in Uithoorn biedt die mogelijkheid. Dit historische fort is omgetoverd tot een stijlvolle feestlocatie waarbij de authentieke details behouden zijn gebleven. Het fort heeft verschillende ruimtes waarbij je zelfs in de bomvrije ruimtes kan trouwen. Als dat niet uniek is...


Trouwen op Ameland

Een trouwlocatie die op ieders bucketlist zou moeten staan: trouwen op Ameland. Deze locatie heeft het allemaal: hagelwitte stranden, duinen en romantische vuurtorens. De verschillende strandtenten en restaurants op het eiland bieden perfecte trouwlocaties die het eilandgevoel compleet maken. Op Ameland wordt jullie dag gegarandeerd een onvergetelijke belevenis.

Trouwen in een museum

Droom je van een industriële en culturele trouwlocatie midden in Den Haag? Dan is het Nationaal Biermuseum en café De Gekke Geit de perfecte locatie. Het museum is gevestigd aan de Dunne Bierkade en werd in 2019 uitgeroepen tot de meest bijzondere evenementenlocatie van Nederland. Deze stoere en sfeervolle plek biedt jullie de mogelijkheid om te trouwen tussen de brouwketels en tegelijkertijd te genieten van heerlijke speciaalbiertjes.
 

Trouwen bij het Witte Kasteel in Brabant

Last but not least, het prachtige Witte Kasteel in het Brabantse Loon op Zand. Een huwelijk in dit romantische kasteel beschikt over een prachtig klassiek interieur en een sprookjesachtige uitstraling. Het kasteel beschikt over verschillende zalen waarbij je zelfs kan trouwen in de kasteeltuin. Het is een locatie waarbij je jezelf even prins en prinses kunt voelen. En hebben jullie al een bestemming in gedachten voor jullie honeymoon? Rome staat te springen om jullie te ontvangen!
 
Een unieke trouwlocatie vinden is cruciaal voor het creëren van jullie perfecte dag. Want laten we eerlijk zijn, een locatie die helemaal bij jullie past, maakt het plaatje gewoon compleet. Kijk rustig rond en ontdek nog meer originele trouwlocaties die jullie inspireren voor de grote dag. Het allerbelangrijkste is dat jullie samen van deze dag kunnen genieten en er nog heel lang van kunnen nagenieten, waar jullie ook in het huwelijksbootje stappen!
 
Menu
Categorie├źn