Menu icon Home button

De leukste vrijgezellen uitjes met vrienden


Gaat één van je vrienden trouwen? Dan is het natuurlijk tijd om alvast na te denken over het organiseren van een vrijgezellenfeest! Ondanks het feit dat het misschien nog even duurt voordat het zover is, is het wel verstandig om met een aantal vrienden alvast de koppen bij elkaar te steken en voorzichtig na te denken over wat jullie gaan doen. Kiezen jullie ervoor om iets actiefs te gaan doen of wordt het een dag vol met opdrachten terwijl je vriend die gaat trouwen verkleed moet in een raar pak met een leuke bijpassende mom bag omdat hij binnenkort ook vader wordt? Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Om je een idee te geven van de mogelijkheden die er allemaal zijn, hebben we een selectie gemaakt met de leukste uitjes die jij en je vrienden kunnen organiseren.


 

Speurtocht

Welke jongen vindt het niet leuk om te gaan speuren! Dan hebben we het natuurlijk niet over een speurtocht in het bos, maar over een speurtocht door bijvoorbeeld je eigen stad. Het leuke van deze dag is dat je gedurende deze speurtocht allerlei verschillende spelletjes en opdrachten met elkaar kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een opdracht bedenken waarbij de vrijgezel bij de plaatselijke kerk een foto moet maken met 4 verschillende dames, zodat er ook een bepaald spelelement wordt toegevoegd. Voor iedere opdracht die dan juist wordt uitgevoerd, kan diegene punten verdienen. Om het nog leuker te maken, kun je ervoor kiezen iemand in een belachelijk kostuum te laten rondlopen. Kortom, gegarandeerd succes!
 

Duik een escaperoom in

Is een speurtocht net iets te veel van het goede en willen jullie wel iets uitdagends doen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook gewoon kiezen voor een escaperoom. Zo hoef je zelf niet na te denken over de opdrachten, maar hoef je ze alleen nog maar op te lossen. Zo zijn er verschillende escaperoom waarbij je bepaalde opdrachten moet doen die betrekking hebben op de vrijgezel. Het leuke hieraan is, dat je geen telefoon mee mag nemen en dus echt alles zelf op moet lossen. Omdat er ook altijd mensen bijzitten die wat minder betrokken zijn, is dit juist voor hen een ideale gelegenheid om wel iets te doen.


 

Avondje uit

Nadat jullie de hele dag allerlei activiteiten hebben gedaan, is het ‘s avonds tijd voor een beetje ontspanning. Wat is er dan leuker om gezellig met elkaar ergens wat te gaan drinken? Dit is overigens niet alleen leuk voor de jongen, maar ook zeker voor de meiden. Nu is het wel zo dat een vrijgezellenfeest er bij mannen vaak net even wat anders aan toe gaat dan bij de vrouwen, maar daar is natuurlijk ook helemaal niets mis mee. Wat vooral belangrijk is, is dat jullie lol hebben met elkaar. Om er nu zeker voor te zijn dat je er ook ‘s avonds nog netjes bij loopt, is het aan te raden om de puffer tas van je vrouw mee te nemen, zodat je daar wat schone kleding in kunt doen en je dus even kunt opfrissen ergens op een toilet in een kroeg.
 
Menu
Categorie├źn