Menu icon Home button

Buitengewoon mooi: bruidsjurken voor elk figuur


Je doet er uiteraard alles aan om de perfecte bruidsjurk te vinden. En ook al is dit reuze leuk om te doen, het kan natuurlijk ook een beetje spannend zijn. Met tal van verschillende stijlen, stoffen en pasvormen om uit te kiezen, kan het soms een beetje overweldigend zijn om te weten waar te beginnen. Gelukkig zijn er bruidsjurken voor elk figuur. Dus of je nu een zandloper, appel, peer figuur hebt. Voor ieder is er altijd wel wat wils. Meer weten? In dit blog geven we je een paar handige tips.

De perfecte jurk voor een zandloperfiguur

Ben je gezegend met een zandloperfiguur? Dan heeft je lichaam een evenwichtige verhouding tussen de buste en heupen. En dankzij een slanke taille is het dragen van A-lijn jurken perfect. Deze pasvorm benadrukt de taille en zorgt voor een erg elegante look. Maar een getailleerde jurk met een subtiele flare kan ook prachtig zijn. Vermijd daarnaast te veel volume bij de heupen om de natuurlijke proporties van je figuur te behouden. 
 

De perfecte jurk voor een appelfiguur

Heb je een appelfiguur en daarom net even wat meer gewicht rond de buikstreek? In dat geval zijn jurken met een hoge taille zeker het overwegen waard. Deze modellen vallen losjes over de buik, waardoor een slankere taille wordt gecreëerd. Kies voor soepelvallende stoffen die comfortabel zijn en niet te strak om de buik zitten, zodat je je lekker comfortabel voelt in die ene jurk van je dromen. 

De perfecte jurk voor een peerfiguur

Voor een peerfiguur, waarbij de heupen breder zijn dan de schouders, zijn A-lijn jurken ook een goede keuze. Ze benadrukken je slanke bovenlichaam terwijl ze je heupen subtiel bedekken. Een jurk met een diepe V-hals of versieringen bij de buste kan de aandacht naar boven trekken en op deze manier het figuur in balans brengen.

Ongeacht je figuurtype is het belangrijk om verschillende stijlen te passen - net zoals een trouwpak van Bruidshoek - om op deze manier te ontdekken wat het beste bij je past. Vergeet niet dat het vinden van de perfecte bruidsjurk niet alleen gaat om het volgen van trends, maar je vooral zelfverzekerd en prachtig te voelen op je grote dag. Laat je daarom altijd uitgebreid adviseren in een bruidswinkel en maak meteen kennis met alle mogelijke pasvormen. Ook voor jouw figuur is er een prachtige jurk te vinden.
 
Menu
Categorie├źn