Menu icon Home button

Bruidsbeurzen

Laat je inspireren op een van de vele bruidsbeurzen die in Nederland georganiseerd worden. In onze agenda vind je een overzicht van alle beurzen in Nederland.

Inspiratie op een bruidsbeurs

Naast alle informatie en inspiratie die je o.a. hier op TrouweninNederland.nl kunt opdoen, kan het ook nuttig zijn om kennis te kunnen maken met de personen achter de trouwbedrijven in levende lijve te spreken en om de trouwkleding, huwelijksartikelen, trouwauto's e.d.te kunnen zien, aanraken, proeven, testen, etc...

Catwalk bruidsbeurs Tres Chic
Catwalk Trés Chic

Bruidsmodeshow

Op alle bruidsbeurzen zijn een gevarieerd aanbod trouwbedrijven te bewonderen. Er is altijd wel tenminste 1 bruidsmodewinkel die dan ook nog wel een spetterende buidsmodeshow verzorgt. De stand met de trouwjurken mag je niet voorbij lopen op een trouwbeurs omdat je hier de jurken alvast echt kunt zien waardoor je al snel ziet naar welke richting jouw voorkeur uitgaat. Ook mag je de bruidsshow niet missen. Dit is een moment van inspiratie die je vast en zeker goed kunt gebruiken bij het vinden van de trouwjurk

Koonings bruidsmode
Bruidsshow tijdens open dag Koonings The Wedding Palace

Trouwvervoer en andere diensten

Het voordeel van bruidsbeurzen  boekoen is dat je gewoon in een trouwauto of ander trouwvervoer kunt gaan zitten of door de albums van de trouwfograaf kunt bladeren. En bekijk vooral ook de mogelijkheden voor het bruidsboeket en de bruidstaart.

Bruidsmode stand Queeny's
Stand Bruidsmode Queeny's

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar je moet het zelf ondervinden. Kijk in onze bruidsbeursagenda en zoek een beurs die jou aanspreekt. Dat kan een kleine knusse trouwbeurs in een trouwlocatie zijn maar ook een grote beurs in een evenementenhal.
Veel plezier! 
 
Menu
Categorie├źn