Menu icon Home button

Bezoek een goudsmid


Persoonlijke trouwringen

Voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke trouwringen adviseren wij een een bezoekje aan een goudsmid. Een goudsmid ontwerpt en vervaardigd zelf trouwringen, met de nadruk op detail en gevoel voor perfectie. Het resultaat is telkens weer hetzelfde: Een paar unieke trouwringen, enig in hun soort. Over de prijzen van de trouwringen kun je vooraf een afspraak maken zodat je altijd binnen jullie budget blijft. Denk niet dat trouwringen van de goudsmid bij voorbaat duur zijn, want er zijn diverse mogelijkheden.

Trouwringen met vingerafdruk
 

Verschillende materialen

Een goudsmid maakt uiteraard trouwringen van goud, geelgoud en witgoud, maar ook van minder bekende materialen, zoals zirkonium, platina en titanium . Uitsluitend duurzame metalen met een prachtige uitstraling. Een extra mogelijkheid is het combineren van verschillende metalen, waardoor de goudsmid bijzondere blikvangers creëert. Zo vormt grijs titanium een prachtig contrast met warm roodgoud. Subtieler, maar erg verfijnd, is de combinatie platina met witgoud.
Wat mag je van een goudsmid verwachten?


Trouwringen naar jullie wensen

Bij de goudsmid begint alles met een luisterend oor. De goudsmid luistert aandachtig naar jullie wensen en komt ook zelf vanuit zijn of haar ervaring met goede ideeën. Tevens kun je rekenen op een helder advies. Dan maakt de goudsmid (desgewenst samen met jullie) een mooi ontwerp voor een paar trouwringen, volledig naar jullie wens. De trouwringen kunnen en mogen verschillend zijn, omdat niet ieder mens het zelfde is en dezelfde smaak heeft. Maar de ringen vormen te aller tijde een bijzondere eenheid, net als jullie!

 
 
Menu
Categorie├źn