Menu icon Home button

Y.M. Klooster Fotografie

bruidsfotograaf met passie voor het vak

  • Blader door foto's

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is voor ieder bruidspaar belangrijk dat je tijdens de trouwdag mensen om je heen hebt die jullie op je gemak laten voelen. Andersom geldt dat ook voor mij als fotograaf. Op deze wijze zal het een natuurlijke fotoreportage worden waarin jullie je volledig zullen herkennen. Ik plan dan vooraf ook altijd een kennismaking in om elkaar te leren kennen en de trouwdag door te nemen.

Natuurlijke trouwreportages

Tijdens de trouwdag leg ik alle bijzondere momenten op natuurlijke wijze vast. Jullie worden dus niet telkens door mij geregisseerd. Zo kun je ongedwongen genieten van de trouwdag, terwijl er later toch een unieke trouwreportage voor jullie klaar ligt. Deze reportage zal jullie met een blij gevoel laten terugdenken aan een bijzondere trouwdag.

Pre-weddingshoot

Heb je behoefte aan een romantische fotoshoot met je toekomstige partner? Dan is het mogelijk om een pre-wedding fotoshoot te laten maken. Dit kan op een locatie die voor jullie bijzonder is. Het voordeel van een pré weddingshoot is dat je ook vast went aan de camera voor de officiële momenten op de trouwdag. En als ik ook jullie trouwdag mag fotograferen, dan zijn we tijdens de trouwdag niet veel woorden nodig om een prachtige bruidsreportage te maken.

Over mij

Mijn naam is Yozef. Mensen beschrijven mij als gezellig en sympathiek. Ik hou enorm van humor, waardoor ik goed ben in het gerust stellen van mensen die het spannend vinden om een fotoshoot te doen. Ook op de officiële momenten waarbij je toch enigszins moet poseren kun je op mij rekenen. 

Als meer informatie wenst, bezoek dan mijn website of stel jullie vragen via het formulier op deze pagina.
 
Menu
Categorie├źn