Menu icon Home button

Vintage Cars Wapenveld

een tweetal klassieke volkswagens voor bruiloften

VW klassiekers voor jouw trouwdag

Vintage Cars Wapenveld verhuurt voor je trouwdag of zomaar een dagje toeren een tweetal klassieke volkswagens: een roomwitte Kever met schuifdakje uit 1968 en een witte Golf Cabrio uit 1985. Uiteraard mag je zelf rijden. Standplaats van de kever is Wapenveld op de Noord-Veluwe. Verhuur of toeren dus met name op de Veluwe, door Salland, Achterhoek, de kop van Overijssel of Drenthe: het is allemaal mogelijk. Je eigen auto kan in Wapenveld op eigen erf onder een carport staan. Beide auto’s hebben gordels voor en achter: (klein-) kinderen kunnen dus zonder bezwaar mee. Mooie gelegenheid ook voor een fraaie fotoshoot met deze fotogenieke auto’s. 


Zorgeloos rijden

Zorgeloos rijden betekent ook dat je volledig WA-casco verzekerd bent inclusief een inzittendenverzekering. Zeker voor een trouwdag is het fijn te weten dat een reserve-auto klaar staat in: de Golf voor de Kever en v.v. 


Tarieven

Basistarief is € 100 per halve dag en € 170 per dag met een kilometervergoeding van € 0,20 per km. (incl. brandstofkosten). Voor trouwdag of een dagje toeren met 150 km. ben je dus all-in klaar voor € 200. Voor daghuur (bv. huwelijk op vrijdag) aantrekkelijke combi deal: auto zelf halen 19.00 uur de avond ervoor (eigen auto stallen in Wapenveld) en terugbrengen voor 19.00 uur de dag erna. Prijs en verdere afspraken (bv. halen en brengen van de auto) zijn maatwerk, neem voor de mogelijkheden contact op, daar is vast uit te komen! Geen verhuur in de winterperiode december tot en met februari.


Meer weten en contact?

Kijk op vintagecarswapenveld.nl, mail naar info@vintagecarswapenveld.nl of bel 06-49722125.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieKlassieke volkswagens
  • VerificatieGordels voor- en achterin
  • VerificatieFotoshoot met auto's
  • VerificatieWA-casco verzekerd
  • VerificatieReserve auto staat klaar
  • VerificatieAll-in prijs € 200,-
  • VerificatieZelf rijden
 
Menu
Categorieën