Menu icon Home button

Trouwvervoer Weert

voor jullie mooiste dag, vervoer in stijl

Trouwvervoer Weert

Eigenaar Ton Linders is in 1986 begonnen met oude auto's in mooie en originele staat terug te brengen en houden. Een hobby werd een verdienste, en zo is Trouwvervoer Weert ontstaan. Een project waar Ton tot op heden met veel plezier en liefde aan werkt. Hierdoor kan dan ook het vervoer met exclusieve oldtimers verzorgd worden op jullie speciale dag. Je krijgt een zeer goede service tegen een zeer goede prijs. En dit alles natuurlijk in stijl. Bijna alles is mogelijk in overleg.


Verschillende trouwauto's

Daar jullie vlak voor een van de mooiste dagen van jullie leven staan, en om die mooie dag compleet te maken, mag stijlvol vervoer niet ontbreken. Op jullie dag staan wij dan ook met al onze kennis voor jullie klaar. De trouwauto's worden dan ook bestuurd door onze chauffeur, gekleed in een zwart, driedelig pak in stijl. Daar wij al veel bruiloften verzorgd hebben, kunnen wij je met raad en daad bijstaan. Jullie hebben de keuze uit een aantal verschillende auto's, en er kan zelfs tot een dag op voorhand van auto gewisseld worden. Wij verzorgen slechts 1 bruiloft per dag waardoor al onze aandacht uit gaat naar jullie speciale dag.


Tarieven

De prijzen voor het trouwvervoer beginnen bij € 200,- inclusief de eerste 50 km. Verdere prijsopgave op aanvraag via het formulier.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieOldtimer-verhuur
  • VerificatieVervoer met chauffeur
  • KruisZelf rijden
 
Menu
Categorie├źn