Menu icon Home button

Trouwambtenaar Willy van Schie

trouwen zoals jullie dat graag willen!

Voor een persoonlijke ceremonie

Stappen jullie in het huwelijksbootje? Alvast gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! De tijd van voorbereidingen is aangebroken, want er komt heel wat bij kijken. Het hoogtepunt van jullie trouwdag is het voltrekken van jullie huwelijk, dus des te meer reden om dit te doen zoals jullie dat graag willen. 

Willen jullie geen standaard voltrekking, geen levensloop, geen saaie trouwambtenaar? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres! Er is veel meer uit een ceremonie te halen dan alleen de voltrekking van jullie huwelijk. Maak het vrolijk en persoonlijk, maak het vol liefde met prachtige herinneringen, maak het samen met jullie getuigen, maak het samen met jullie kinderen, maak het samen met jullie trouwambtenaar. Kortom: maak er wat van! En daar wil ik jullie graag bij helpen, want dit hoogtepunt is er één die men moet herinneren!

Natuurlijk zijn er veel meer hoogtepunten op jullie mooiste dag. Het moment dat jullie elkaar voor de eerste keer zien, de trouwreportage, de bruidstaart aansnijden, de toost op jullie huwelijk, jullie openingsdans, de feestavond en nog veel meer... geniet van alle voorbereidingen!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieHuwelijksvoltrekking
  • VerificatieMuziekinstallatie
  • VerificatieWedding plannen
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorie├źn