Menu icon Home button

Rent a Priest

ceremonies op maat, aan de hand van uw wensen!

  • Blader door foto's

Trouwplannen?

Heeft u trouwplannen? Dan kunt u het huwelijk laten inzegenen door een van onze voorgangers. Daarvoor hoeft u niet lid te zijn van een kerk! Ook het inzegenen van "gemengde huwelijken" waarbij de partners verschillende geloofsovertuigingen hebben of uit verschillende geloofsrichtingen komen, is voor Rent a Priest geen enkel probleem. Datzelfde geldt voor het inzegenen van homohuwelijken.

Wij zijn bereid om aan de hand van jullie wensen een ceremonie met inhoud te geven. Of u nu wilt trouwen in een kerk of kapel, op het strand van Ameland, hoog in de bergen, in een kasteel of op een andere voor jullie bijzondere locatie. Alles is mogelijk, wij gaan graag met jullie mee op locatie! Ook in het buitenland!

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het herbevestigen van de trouwbelofte!

Tijdens het voortraject komen jullie bij de voorganger thuis om nader kennis te maken en al jullie wensen te bespreken. Er is aandacht voor de persoonlijke en unieke invulling van de ceremonie. Daarna maakt de voorganger een "ontwerp" voor de viering die daarna met jullie wordt besproken. Als heel bijzonder wordt het schrijven van de zogenaamde "geloofsbrieven" ervaren... Een spannende bezigheid! 

Zo wordt het uiteindelijk een bijzondere, onvergetelijke en persoonlijke ceremonie!
 

Over ons

We leven in een tijd waarin veel mensen wel geloven, maar geen kerkelijke binding (meer) hebben. De behoefte aan religieuze invulling van bepaalde gebeurtenissen blijft echter wel bestaan. 

Wij zijn ervan overtuigd dat religie en symboliek een zeer belangrijke rol kunnen spelen op keerpunten in het menselijk bestaan. Als u graag een religieuze invulling wilt geven aan uw huwelijk, dan kunt u bij Rent a Priest terecht. 

Rent a Priest is niet aan een bepaalde kerk of regio gebonden en kan u in binnen- en buitenland op de door u gewenste locatie van dienst zijn. De aangesloten voorgangers, dominees en priesters, zijn oecumenisch en vrijdenkend ingesteld. 

Wij maken van iedere ceremonie een unieke, persoonlijke en bijzondere gebeurtenis. Uiteraard aan de hand van uw wensen!
 

Wie zijn wij?

Wij zijn allemaal academisch gevormd, dus professionele voorgangers! Heel uniek is dat ons team bestaat uit zowel priesters als dominees. Allen oecumenisch gezind en ruimdenkend. 

Ieder jaar komt het team medewerkers bijeen in de bossen op de Veluwe om ervaringen uit te wisselen, bij te scholen en plannen te maken voor de toekomst om zo iedere belangstellende van dienst te kunnen zijn.


Contact

Wilt u meer weten of Rent a Priest inschakelen voor uw mooiste dag? Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwambtenaar
  • VerificatiePersoonlijke ceremonie
  • VerificatieKerkelijk huwelijk
  • VerificatieBinnen- en buitenland
  • VerificatieHerbevestiging trouwgelofte
  • VerificatiePriesters en dominees
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorie├źn