Menu icon Home button

Nis van der Horst

de Rolls-Royce is 'the ultimate car to arrive in'

Trouwen, dat doe je natuurlijk in een klassieke Rolls-Royce

Deze Silver Cloud II uit het najaar van 1962 wordt beschouwd als de mooiste Rolls-Royce ooit gebouwd. Mijn exemplaar is een van de laatste van dit model en heeft de afgelopen jaren een ‘ground up’ restauratie ondergaan. Zilvergrijs metallic met een elegante blauwe bies en een nieuw blauw/grijs lederen interieur en natuurlijk rondom notenhout en natuurlijk die speciale luxe geur van het leer.

Zie je het al voor je? Als een vorstelijk paar in een rustgevende stilte, weggezakt in de ruime lederen achterbank van deze klassieke auto en dan onder applaus van familie en vrienden uitstappen. Dit is ‘the ultimate car to arrive in’. De auto is met zijn 5,40 mtr een opvallende verschijning in het straatbeeld en is dus ruim genoeg voor de grootste bruidsjurk. 

Uitsluitend regio Zuid Limburg en Belgisch Limburg en een straal van plm 50 km van mijn woonplaats Maastricht. De auto is natuurlijk op afspraak te bezichtigen. Voor een offerte verzoek ik je me de datum, tijdstip en eerste adres alsmede alle verdere adressen op te geven zodat ik een afgewogen offerte kan maken. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieRolls-Royce huren
  • VerificatieRegio Limburg
  • VerificatieMet chauffeur
  • VerificatieBezichtigen mogelijk
 
Menu
Categorie├źn