Menu icon Home button

Landgoed Groot Warnsborn

landgoed, oranjerie, koetshuis

  • Blader door foto's

Zeg 'JA' tegen uw trouwlocatie en laat uw dromen werkelijkheid worden.

Op een sprookjesachtig Landgoed, één van de mooiste plekjes in Nederland officieel het  'ja-woord' geven. Dat kan op Landgoed Groot Warnsborn. Waan je zelf in de authentieke  sferen van weleer met prachtige Engelse terrassentuin, vriendelijke en gastvrije – en gastblije medewerkers op een unieke en monumentale locatie.

De Oranjerie is anders dan andere trouwlocaties, romantisch, klassiek maar ook modern; alles is mogelijk om jullie droombruiloft te realiseren. Wij beschikken over een eigen weddingplanner die jullie dag tot in de puntjes verzorgd.

Van huwelijksceremonie tot huwelijksnacht

Alles op één locatie! Zo kan er optimaal worden genoten van JULLIE dag. In de sfeervolle Orchideeenkas ontvangen wij de gasten, daarna het plechtige moment in de Oranjerie of, bij mooi weer, in de Engelse terrassentuin. Vervolgens op een spectaculaire manier samen de fles champagne “sabreren”. En ook met deze sabel de mooie bruidstaart aan snijden om dan samen met de gasten te toasten op jullie geluk.

In de Druivenkas zal de prachtig gedekte tafel gereed staan voor een onvergetelijk diner met heerlijke gerechten uit onze eigen keuken. Ondertussen kan de DJ of band al rustig alles klaar zetten voor het knalfeest. Of willen jullie een optimaal festival sfeertje dat is ook zeker mogelijk!

De Oranjerie is de gehele dag exclusief voor het bruidspaar gereserveerd, zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze dag samen met je gasten! Tevens hebben jullie de beschikking over een speciale omkleed- en make-up ruimte. Na een onvergetelijk feest overnacht het bruidspaar in de prachtige bruidssuite. Natuurlijk worden jullie wakker van de vogeltjes en wordt het heerlijk ontbijt op bed geserveerd.

Echt alles is mogelijk op Landgoed Groot Warnsborn! Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via het formulier aan de linkerzijde. We nodigen jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding zodat jullie alles met eigen ogen kunnen bewonderen. (Het is nog mooier dan op de foto’s!)

Tot snel, Karlijn Abbenhuis

Neem snel contact op met Karlijn

Manager-oranjerie@grootwarnsborn.nl
 
Menu
Categorie├źn