Menu icon Home button

KR Photography

Een relaxte, spontane en ervaren trouwfotograaf

  • Blader door foto's

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

En dat betekend ook dat de zoektocht naar een bruidsfotograaf is begonnen.
Maar, hoe kies je nou een bruidsfotograaf? Voorop staat natuurlijk dat de stijl van de fotograaf bij jullie past, maar ook niet onbelangrijk is de manier waarop het contact verloopt.
Naast dat ik creatief ben, prachtige foto`s kan maken op jullie bruiloft, doe ik altijd mijn uiterste best om het contact zo persoonlijk mogelijk te maken. Het is tenslotte niet niks om 1 van de intiemste momenten met mij te delen. Vanaf het eerste contact ben ik een en al oor, ik ben dol op alle romantische verhalen en wil maar al te graag weten hoe jullie elkaar hebben leren kennen. Ik jullie echt leren kennen en natuurlijk bespreken we ook de grote dag die waarschijnlijk al in grote lijnen bekend is, of nog niet, dat maakt helemaal niks uit. Door gewoon even de tijd te nemen tijdens onze kennismaking komen we er snel achter waar jullie behoeftes liggen en wat ik voor jullie mag en kan betekenen tijdens jullie trouwdag.

Jullie trouwdag is niet alleen een speciaal moment voor jullie, maar ook voor mij. Keer op keer word ik meegenomen in de meest persoonlijke verhalen en situaties en daar word ik heel blij van. Ik geniet stiekem net zo van de mooie momenten als jullie en mag deze ook nog eens vastleggen in een onvergetelijke tastbare herinnering. Geen geposeerde foto`s maar echte emoties en spontane gebeurtenissen, dat is wat mijn foto`s kenmerkt.
 

Waarom kiezen voor KR Photography?

- Puur, elegante en spontane foto`s
- Persoonlijk contact
- Kennismakingsgesprek om de dag en jullie wensen door te nemen
- Eerste preview binnen 48 uur
- Binnen 4 weken al jullie mooie trouwfoto`s in een online galerij
- Alle foto`s zijn te downloaden in hoge resolutie
- Een mooi op maat gemaakt trouwalbum (optioneel)
- Geen onverwachte kosten
 

Trouwalbum

Handgemaakt, stijlvol en luxe, dat zijn de trouwalbums die ik aanbied. Het was even zoeken maar uiteindelijk ben ik een samenwerking aangegaan met Yellow-rebel en ik ben meer dan enthousiast over de kwaliteit en looks van de albums. Ze zijn stijlvol en hebben een luxe strakke afwerking. Er zijn tal van mogelijkheden en ik neem dan ook ruim de tijd om deze met jullie door te nemen. We kunnen dit bespreken voor de bruiloft, maar nog leuker is het om het te bewaren voor na de bruiloft
 

Het lijkt me leuk om jullie te leren kennen!

Laten we eens geheel vrijblijvend kennis maken.
Een goede klik met elkaar is minstens zo belangrijk als het maken van mooie foto`s.
Willen jullie een afspraak maken om kennis te maken?
Of willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?
Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Tot snel! 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwalbum
  • VerificatieAlle foto`s digitaal
 
Menu
Categorie├źn