Menu icon Home button

Katjang Multimedia

Bruidsfotograaf & videograaf Landelijke service

  • Blader door foto's
Mijn naam is Daniël, maar omdat ik vaak met mijn bijnaam “Katjang” wordt aangesproken heeft mijn bedrijf ook de naam Katjang Multimedia gekregen.

Ik ben al jaren lang werkzaam in de trouwbranche als bruidsfotograaf & videograaf. Ik vind het prachtig om mij met beide disciplines bezig te houden. Daarom heb ik ook nooit de keuze voor 1 onderdeel gemaakt. Voor trouwerijen kan ik dus zowel de trouwreportage als de trouwfilm verzorgen. Je kunt daarvoor vrijblijvend contact met mij opnemen om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.
 

De trouwfoto's

Op de mooiste dag van jullie leven moet je zelf volop kunnen genieten en alle bijkomstigheden aan de professionals overlaten. Als bruidsfotograaf ben ik onopvallend aanwezig, waardoor je straks na de trouwdag extra verrast zult worden als je de trouwreportage te zien krijgt. De fotoreportage van jullie trouwdag kan ik desgewenst verwerken in een prachtig trouwalbum.
 

De trouwfilm

Dankzij de combinatie van de bruidsfotografie én de trouwfilm kan ik jullie volledig ontzorgen bij het vastleggen van de trouwdag om later nog regelmatig opnieuw van te kunnen genieten. Je kunt kiezen voor een combi-pakket met daarin zowel de trouwfilm als de fotoreportage, of alleen de trouwfilm òf fotoreportage. De mogelijkheden en tarieven kunnen we vooraf vrijblijvend bespreken. Vul het formuliertje op deze pagina in voor een snelle reactie terug.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwfilm
  • VerificatieBruidsreportages
  • VerificatieLandelijke service
 
Menu
Categorie├źn