Menu icon Home button

JeroenFotografie.nl

bruidsfotograaf met passie

  • Blader door foto's

Passie voor fotografie

Mijn naam is Jeroen van Vliet en ik woon in Markelo. Al vanaf het eerste moment dat ik een camera vast kon houden maakte ik al foto's. Het duurde dan ook niet lang dat ik wist dat ik fotograaf zou worden. Vooral toen ik mijn eerste salaris besteedde aan de aanschaf van een camera was het plaatje voor mij rond. Vanaf dat moment is de fotografie voor mij een echte passie geworden. En die passie heb ik nog steeds en zal waarschijnlijk ook altijd wel blijven.  
 

Award winning trouwfoto's

Ondertussen heb ik in de afgelopen jaren prachtige trouwerijen en bruiloften mogen vastleggen. Die trouwfoto's zijn overigens niet onopgemerkt gebleven. Met gepaste trots kan ik zeggen dat ik ben uitgeroepen tot 1 van de beste bruidsfotografen van Overijssel. Voor mij de kroon op mijn werk. Ook heb ik met enkele andere onderdelen van mijn fotografie diverse prijzen gewonnen. Maar de allermooiste prijs is voor mij toch om telkens weer te zien hoe blij en gelukkig mensen zijn als ik hun dierbare herinneringen in een mooie fotoreportage heb vereeuwigd.
 

Meer passie...

Ten opzichte van mijn collega-fotografen is mijn werkwijze toch enigszins anders. Het liefst spreek ik met het bruidspaar een vaste prijs af voor de hele trouwdag. Mocht er op een later tijdstip van jullie trouwfeest nog een bijzonder moment komen, dan blijf ik graag nog even om dit moment vast te leggen waardoor de fotoreportage van de trouwdag echt volledig is. Hier komt mijn passie dus weer om de hoek kijken. 
 
Menu
Categorie├źn