Menu icon Home button

Jasper White

bruidsfotograaf in heel Nederland & daar buiten

Tijdloze lichte trouwfotografie 

Hey, ik ben Jasper! Ik ben bruidsfotograaf omdat ik houd van prachtige foto’s maken van mensen. Mijn stijl zou ik omschrijven als tijdloze lichte trouwfotografie met een tikkeltje nostalgie en een flinke scheut romantiek. Vooral ongeposeerde echte gebeurtenissen, maar zeker ook die prachtige geposeerde foto! 
 
Vrienden omschrijven mij als enthousiast, spontaan, altijd vrolijk en avontuurlijk. “Jasper jij maakt echt van alles een avontuur he!”
 

Unieke momenten fotograferen

Op een trouwdag gebeurd er veel en is er veel afwisseling, dat vind ik zo prachtig aan bruidsfotograaf zijn. Al die verschillende facetten vragen zo hun eigen voorbereiding en skill van mij als fotograaf. Het ene moment fotografeer ik dat prachtige emotionele momenten tijdens het opmaken, of die blik van je vriendin als ze je trouwjurk ziet! Die goede vriend die helpt met het strikken van je stropdas. Het andere moment fotografeer ik een mooi detail van alle sieraden, schoenen en bloemen. Jullie ceremonie, taart & champagne, diner en als laatste jullie party op het trouwfeest. 
 

Alles om jullie trouwdag goed te laten verlopen

Ik doe alles om jullie trouwdag goed te laten verlopen en volledig te vertellen in beeld. Moet ik even je trouwboeket vasthouden of je tas, blaarpleisters nodig? Ik ben er voor jullie! Ik heb al veel meegemaakt en ben voorbereid.
 
Wanneer jullie mij boeken krijg je een basis trouwalbum cadeau omdat trouwfoto’s het best tot leven komen in gedrukte vorm. 

Zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag, doe dan de datumcheck op mijn website.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTijdloze fotografie
  • VerificatieRomantische trouwreportage
  • VerificatieOngeposeerd en geposeerd
  • VerificatieOog voor details
  • VerificatieBasis trouwalbum cadeau
  • VerificatieOnline boeken
 
Menu
Categorie├źn