Menu icon Home button

Jan Vos Trouwvervoer

klassieke volvo kattenrug

Trouwauto uit grootmoederstijd

Wilt u trouwen in “(groot)moederstijl”? Of is er een andere bijzondere gelegenheid, waarvoor u een auto nodig heeft, dan is wellicht deze baby blue Volvo PV 544 (katterug) uit 1965 iets voor u.
Het is een typisch jaren 50/60 auto, in een perfect originele staat. Niet alleen een klassieker, maar bovenal een sportieve, vlotte auto met een hoog gehalte van de filmklassieker Grease met Olivia Newton John en John Travolta in de hoofdrollen. De auto werd destijds mede voor de Amerikaanse markt ontworpen en staat nu volledig tot uw beschikking.
 

Graag wil ik u rijden tijdens de trouwdag

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Hier komen we altijd uit. De auto wordt niet bedrijfsmatig, maar uit liefhebberij beschikbaar gesteld.

Natuurlijk kunt u gerust de auto vooraf komen bekijken. Dit wordt zelfs op prijs gesteld. Een persoonlijke kennismaking is voor op de dag zelf ook zoveel mooier. Alleen belangstelling is al leuk. Van een bezoekje aan Staphorst krijgt u vast geen spijt.

Het wordt voor u de dag van uw leven met een fotogenieke auto in een warme “zomerse” kleur. U zult zich in deze auto heerlijk en ontspannen voelen.

Maak geheel vrijblijvend een proefritje. Staphorst is altijd een bezoekje waard, cultuur historie alom.
 
Menu
Categorie├źn