Menu icon Home button

Ja ik wil een trouwambtenaar

ik bezorg jullie graag de mooiste dag van je leven!

Het vrolijke hoogtepunt van jullie trouwdag

Geweldig dat jullie bij elkaar de ware liefde hebben gevonden. Je hebt groot gelijk dat je dat gaat vieren met een feestelijke huwelijksceremonie. ‘Ja’ zeggen tegen elkaar doe je tenslotte niet zomaar. Je belooft elkaar om samen iets moois van het leven te willen maken.  

Daarom maak ik van de huwelijksceremonie graag het vrolijke hoogtepunt van jullie trouwdag en daarmee een feestelijk startschot van jullie bruiloftsfeest. Om dat voor elkaar te krijgen neem ik ruim de tijd om jullie te leren kennen en jullie persoonlijke verhalen te horen. Pas dan ga ik aan de slag om een ceremonie voor te bereiden die helemaal bij jullie past en waarin jullie liefdesverhaal is verwerkt. In de vele interviews die ik in mijn leven al geschreven heb, zijn levensverhalen mijn favoriete tak van sport. Een persoonlijke toespraak schrijven is voor mij dan ook een feestje! Hoe ik het aanpak? In mijn toespraak zijn jullie twee het stralende middelpunt. Jullie liefdesverhaal is de rode draad waarmee ik jullie levens aan elkaar verbind. Dat doe ik graag vrolijk en luchtig en natuurlijk ernstig als het nodig is. 

Als jullie kinderen hebben, is het ook voor hen een bijzondere dag. Om dat te onderstrepen betrek ik hen graag in de ceremonie; natuurlijk in overleg met jullie. Ook jullie gasten zijn voor mij beslist geen decor. Zij maken onderdeel uit van de ceremonie en zullen zich van het begin tot het einde erbij betrokken voelen. 

Ik ontmoet jullie graag voor een nadere kennismaking.  

Op één van de foto's zie je mij met een grijze coupe, dat is mijn nieuwe look. Je ziet dus echt op alle foto's dezelfde trouwambtenaar! Coronatijd was de perfecte gelegenheid om mijn natuurlijke haarkleur tevoorschijn te laten komen.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieZelfstandig BABS
  • VerificatieKlassieke manier
  • VerificatieEigenzinnige manier
  • VerificatieOmzetten partnerregistratie
  • VerificatieOpnieuw "ja" zeggen
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorie├źn