Menu icon Home button

HELDER - Puur Genieten

puur genieten aan de waterkant...

Trouwen bij Helder

Jullie trouwdag op een heel bijzonder adres? Helder Puur Genieten, goed voor een mooie dag aan de waterkant. Jullie trouwen bij Helder op het terras, aankomst per boot en sluiten aan voor een eigen samengesteld diner. Wedden dat jullie gasten het hier nog jaren over hebben? Maak bij Helder Puur Genieten een afspraak voor jullie dag, we maken graag geheel vrijblijvend een afspraak voor jullie dag. 


Diner voor jullie bruiloft

Onze chefkok Doeke de Koninck is geen prater, maar je kunt wel over goed eten beginnen en dan brandt hij los. Hij werkt met de beste, verse ingrediënten, is creatief, heeft geduld en besteedt veel aandacht aan het diner voor jullie bruiloft. Van ambachtelijke gebak tot feestelijke toetjes. We beschikken over een eigen houtgestookte rookkast waar we paling in kunnen roken. Er is dus van alles mogelijk! 


Een intieme setting voor jullie trouwdag

Willen jullie de mooiste dag van jullie leven met een klein gezelschap vieren? Ook dan ben je bij Helder Puur Genieten aan het juiste adres. Wij kunnen een intieme setting voor jullie creëren. De ceremonie en het diner aan het water... De ceremonie tot 50 personen en het diner tot 100 personen. Ieder huwelijk is anders en daarom stellen wij een offerte op maat voor jullie samen. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden. Vervolgens maken we een afspraak om al jullie wensen te bespreken.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwen aan het water
  • VerificatieCeremonie tot 50 personen
  • VerificatieDiner tot 100 personen
  • VerificatieSloepvaren
  • VerificatieLocatie bezichtigen
 
Menu
Categorie├źn