Menu icon Home button

Fotografie Rianne

Fotografie Rianne

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen.

Dit wordt jullie mooiste dag en die dag moet natuurlijk ontspannen verlopen. Ik zou niets liever willen deze bijzondere dag met alle mooie momenten voor jullie vast te leggen.


Wie ben ik?

Ik ben Rianne de Jong, nuchtere Friezin. Als fotograaf houd ik ervan om bruiloften in een ontspannen sfeer met humor vast te leggen.

In een eerste kennismakingsgesprek leer ik jullie graag beter kennen, wie jullie zijn, wat jullie verhaal is en vertel ik ook hoe ik te werk ga. Omdat we veel contact zullen hebben met elkaar rondom jullie bijzondere dag, is het belangrijk dat er een klik is. Dat mijn werkwijze aansluit bij jullie wensen, waar jullie je goed bij voelen. Ik wil dat jullie je op je gemak voelen zodat dit ook uitgestraald wordt op de foto’s. In het gesprek bespreek ik verder ook wat jullie van mij verwachten en wat jullie wensen zijn met betrekking tot de foto’s.

In overleg kijken we dan welke momenten jullie willen vastleggen. Het is namelijk jullie dag!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland.

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te kijken of wij een match zijn. Je kunt mij een bericht sturen via info@fotografierianne.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.
 
Menu
Categorie├źn