Menu icon Home button

Fascino Wedding

Regelt met �n voor jullie de perfecte & onvergetelijke dag!

Trouwen in Nederland of Italië, niets is te gek!

Een bruiloft regelen en plannen is een organisatie waarin je stap voor stap met elkaar werkt om zo de allermooiste dag te creëren. Met een groot netwerk aan leveranciers is Fascino Wedding gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften in Nederland en Italië. Maar hoe ga je alles uitwerken en organiseren? Waar begin je mee, welke contacten moet je leggen, wie zorgt ervoor dat de dag helemaal volgens planning en tijdsschema verloopt? en nog belangrijker, wordt er niets over het hoofd gezien! Zomaar een aantal voorbeelden waar jullie tegenaan kunnen lopen.

Ontspannen genieten van alle voorbereidingen en jullie huwelijksdag

Als gediplomeerd weddingplanner weet ik hoe belangrijk het is om gestructureerd en zorgvuldig te werk te gaan. Iedere bruiloft moet gewoon perfect zijn! Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, perfectionistisch en met oog voor detail en verdient alle aandacht met jullie eigen inbreng en ideeën. Samen kijken we naar alle mogelijkheden om zo stapsgewijs jullie unieke droombruiloft tot werkelijkheid te laten uitkomen.

Beleef ook jullie droombruiloft!

Hebben jullie al een idee hoe jullie mooiste dag eruit moet komen te zien of misschien juist helemaal nog niet? Of neemt de stress al toe met de gedachten waar jullie alle tijd vandaan moeten halen en geen idee hebben hoe jullie droomhuwelijk gerealiseerd kan worden? Fascino Wedding zorgt voor rust en overzicht. Ik help jullie daarom graag op weg met de planning van jullie droombruiloft.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieWeddingplanner A tot Z
  • VerificatieCeremoniemeester
  • VerificatieAdviesgesprek
  • VerificatieWeddingstyling
  • VerificatieTrouwen in Itali
  • VerificatieEvents
 
Menu
Categorieën