Menu icon Home button

Domkerk Utrecht

monumentale locatie in de binnenstad van Utrecht

Trouwen in de Domkerk

De Domkerk, het middelpunt van de historische binnenstad van Utrecht is een bijzondere trouwlocatie voor een burgerlijke huwelijkssluiting of huwelijksviering met een niet specifiek kerkelijk ritueel karakter. 

Vele mooie plekjes voor een trouwreportage rondom de Domkerk

De eeuwenoude traditie van de Dom kijkt over jouw schouder mee. Met de bouw van de Domkerk is men begonnen in 1254. In de directe omgeving van de Domkerk zijn ook allerlei mooie plekjes om fotoreportages te maken. Denk bijvoorbeeld aan de mooie Pandhof tussen de Domkerk en het Academiegebouw. Ook zijn er in de directe omgeving van de Domkerk veel mooie en goede locaties om feesten te geven. 

Bespreek je wensen

Zowel het hoofdgedeelte van de kerk als ook het intieme Noordertransept is te gebruiken voor de afsluiting van jouw huwelijk. In overleg met de beheerder van de kerk kun je je wensen verder bespreken. Zij helpen je graag verder. 

Meer informatie

Natuurlijk kun je in de Domkerk ook terecht voor het afsluiten van een kerkelijk huwelijk. De Domkerk biedt zowel ruimte aan man-vrouw relaties alsook aan man-man en vrouw-vrouw relaties. Voor informatie hierover kun je contact opnemen met de predikant van de Domkerk via predikant@domkerk.nl. Voor verdere informatie over de Domkerk, het gebouw en haar mogelijkheden zie www.domkerk.nl.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBurgerlijk huwelijk
  • VerificatieKerkelijk huwelijk
 
Menu
Categorie├źn