Menu icon Home button

Cake Affair

Trendsetter in bruidstaarten

Cake Affair is de leidende trendsetter in het ontwerpen van exclusieve bruidstaarten. Wij ontwerpen trouwtaarten voor internationale en nationale bekendheden. Wij werken met de allerbeste ingrediënten en hebben een zeer betrouwbaar imago. Cake Affair geeft een professionele service, vanaf de proef sessie tot de levering en plaatsen van de bruidstaart.


Eenpersoonstaarten

De éénpersoonstaartjes zijn een leuk alternatief om naast de bruidstaart voor iedere gast een eigen bruidstaartje uit te serveren. De eenpersoonstaartjes kunnen in alle variaties en smaken gemaakt worden, passend bij jouw thema. Al onze eenpersoonstaartjes kunnen geheel naar jouw wens worden ontworpen. Tijdens een persoonlijk gesprek, waarin je op verzoek, diverse smaken kunt proeven, ontwerpen wij de taart van jouw dromen.


Sweettabeles & Desserttafels

Cake Affair ontwerpt naast de bruidstaarten ook sweettables en desserttafels. Sweettables zijn de ultieme eye-catchers voor bruiloften en feesten van ieder formaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iedere sweettable wordt geheel naar wens samengesteld, zodat deze perfect aansluit op het thema van de gelegenheid. Een unieke smaakbeleving en voor een ieder wat wils! Voor het samenstellen van jouw sweettable of desserttafel nodigen wij je graag uit voor eenpersoonlijke, geheel vrijblijvende, proefafspraak alwaar je een kleine selectie kunt maken van de producten die goed bij jouw sweet table passen. Desgewenst ook tarwe en glutenvrij.


Over Joyce

Cake Affair wordt geleid door Joyce Burggraaf. Zij volgde een klassieke City and Guilds taartdecoratie in Londen. Haar patisserie opleiding volgde zij bij Gordon Bleu London. Daarna een opleiding aan de Culinary School of Arts, Bonnie Gordon, Toronto Canada.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidstaarten
  • VerificatieEenpersoonstaartjes
  • VerificatieSweet Tables
 
Menu
Categorie├źn