Menu icon Home button

2Tasty

uw catering tot in de puntjes verzorgt!

  • Blader door foto's

Catering op jullie bruiloft

Hebben jullie trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Het huwelijk is één van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk wil je dat ook de catering op jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd is. Aan 2Tasty kun je dat met alle vertrouwen overlaten! Denk aan een amuse, diner of een combinatie daarvan. Een speciaal diner voor een kleine groep gasten of bijzondere culinaire amusehapjes voor de avondgasten. Er is van alles mogelijk! Wij kunnen zelfs jullie bruidstaart verzorgen. 


Assortiment hapjes

2Tasty is gespecialiseerd in het verzorgen van de catering op bruiloften en andere feesten. Wij hebben diverse hapjes in ons assortiment. Voor iedere gelegenheid stellen wij een hapjes buffet samen. Ook voor luxe hapjes en een amuse buffet kun je bij ons terecht. Jij en je gasten worden verwend met verschillende soorten hapjes. Denk aan een torentje van zalm, komkommer met roomkaas of een rolletje rosbief met julienne gesneden komkommer, wortel en kaas afgekruid met grof gemalen peper. De mogelijkheden zijn eindeloos. De hapjes worden op een verrassende manier gepresenteerd op etagères of amuse lepels, natuurlijk serveer baar geleverd. 
 

BBQ-catering op locatie

Geniet van een barbecue dat met passie is gemaakt door onze chef. Deze BBQ-catering kun je nagenoeg op iedere locatie bestellen. Wil je iets speciaals, denk bijvoorbeeld aan een thema of verrassend element voor jouw gasten? Wij denken graag met je mee! Wij zorgen voor een heerlijke culinaire ervaring. 
 

Een prachtige taart voor jullie bruiloft

Een bruidstaart mag natuurlijk niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Na de ceremonie is het tijd voor taart met champagne! Naast het verzorgen van de complete catering, kunnen wij dus ook jouw bruidstaart verzorgen. De bruidstaart kunnen wij maken met verschillende smaken en met meerdere lagen. Ook cupcakes en andere zoetigheden behoren tot de mogelijkheden. 
 

Meer informatie

2Tasty is opgericht door Airis en is inmiddels in Zoetermeer en omgeving een vertrouwd adres voor de catering. 2Tasty voelt zich thuis in vele keukens en maakt heerlijke gerechten op bruiloften en partijen. Airis heeft haar kookkunsten van huis uit meegekregen en is continu bezig met verrassende ideeën opdoen. Wij leveren goede kwaliteit in service en producten en werken alleen met verse ingrediënten. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen welk menu we voor je kunnen samenstellen. Iets wat past bij de gelegenheid, budget en de verwachting van jouw gasten. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieCatering op locatie
  • VerificatieBBQ-catering
  • VerificatieHapjes buffet
  • VerificatieAmuses
  • VerificatieDiner voor groepen
  • VerificatieBruidstaart / cupcakes
  • VerificatieSweet table
  • VerificatieCatering op maat
 
Menu
Categorie├źn