Menu icon Home button

Autodecoratie bij trouwen


Autodecoratie tijdens het huwelijk biedt een extra dimensie aan de trouwdag. Er zijn diverse decoraties voor de trouwauto en volgauto's verkrijgbaar. Antenne-linten, raamstickers, autoboeket, een XXL strik op de motorkap, blikken achter de auto, borden met opschrift "Just-Married"of "Pas Getrouwd". Deze worden in winkels aangeboden maar ook veel online via de diverse webshops met trouwartikelen.


Autodecoratie huwelijkFoto: De Stijl Floral Design


Kleuren voor de autoversiering

Bij het opfleuren van de trouwauto, trouwkoets, volgauto's e.d. is het verstandig om eerst de kenmerken van jullie trouwdag op een rij te zetten. Denk hierbij aan kleuren die je veelvuldig laat terug komen tijdens het huwelijksfeest, zoals de kleuren in de bruidskleding, de buitendecoratie, styling in de trouwzaal of feestzaal of misschien gebruik je zelfs wel een kleurenthema voor de bruiloft. In dat geval is het uiteraard niet moeilijk om de juiste kleuren voor de autoversiering te kiezen. Bij een themabruiloft of thema voor de gehele trouwdag pas je uiteraard de autoversiering aan bij het thema. Bijvoorbeeld Vintage, fifty's, sixty's of seventy's, Amerikaans, etc..


Soorten auto-decoratie

Bij de keuze voor de juiste auto-decoratie bij trouwen bepaal je eerst of het gaat om het trouwvervoer vóór de huwelijksvoltrekking of juist ná de huwelijksvoltrekking. Voor de eerste ritten waarbij de bruid wordt opgehaald en het bruidspaar naar de kerk en trouwlocatie wordt gebracht,  kiest men meestal voor een stijlvolle aankleding van de auto. Dat kan met een mooi autoboeket, linten, harten, ballondecoraties, antenneversiering, etc.
Bij het verlaten van de trouwlocatie, na de huwelijksvoltrekking dus, is het erg leuk om te kiezen voor een meer ludieke versiering met iets meer toeters en bellen. Linten, een bord met "Just Married" of "Pas Getrouwd", de tradionele blikken achter de auto, enzovoorts. Je kunt hier ook je eigen creativiteit op los laten. Of vraag jullie contactpersoon van het trouwvoer voor tips. Zij hebben waarschijnlijk al meer leuke soorten versiering van de trouwauto's e.d. meegemaakt dan wij samen kunnen verzinnen.
 
Menu
Categorie├źn