Menu icon Home button

Villa Kalkoven

binnen én buiten trouwen

  • Blader door foto's

Rijksmonument aan het water

Op de grens van Drenthe en Overijssel ligt Villa Kalkoven... een stoere feest- en trouwlocatie, gevestigd in een industrieel rijksmonument aan het water. Deze romantische trouwlocatie biedt diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. De authentieke kalkovens en alle details van deze prachtig verbouwde feestlocatie zijn een uniek decor voor jullie mooiste dag.
 

Buiten trouwen

Langs de tuinen van Villa Kalkoven stroomt de Drentsche Hoofdvaart. Dit geeft een prachtig decor voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking. Zie je het al voor je? Een prachtig gedecoreerde locatie aan het water waar jullie elkaar het ja-woord geven. Dit kan overigens ook op het vlonder langs de Hoofdvaart, wat naast een prachtige trouwceremonie ook weer een idylische plek voor de trouwreportage oplevert. Zelfs jullie trouwfotograaf zal deze dag niet snel vergeten! 
 

Trouwzalen & styling

Naast het buiten trouwen zijn er bij ons ook diverse mogelijkheden om binnen te trouwen. In het restaurant met de authentie kalkovens en andere sfeervolle ruimtes die desgewenst aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zonder verlies van de fijne sfeer. Zowel onze binnen- als buitenlocaties kunnen door ons team volledig gestyled worden. Hiervoor bieden we jullie vrijblijvend verschillende stylingpaketten aan. Gebruik het formulier op deze pagina om informatie of een bezichtiging aan te vragen. Je kunt ons hiervoor uiteraard ook bellen.
Tot ziens?  
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
 
Menu
Categorieën