Menu icon Home button

Verbonden Woorden

Trouwambtenaar Kyra van Wirdum

  • Blader door foto's

De trouwambtenaar voor eigenzinnige koppels die willen stralen in de hoofdrol van hun eigen liefdesverhaal


Tijdens onze gezellige kennismaking verzamel ik de meest waardevolle momenten uit jullie liefdesverhaal. Hierdoor begint de voorpret meteen. Jullie beleven nóg sterker waarom jullie straks met elkaar verbonden willen worden!

Tijdens de ceremonie zorg ik ervoor dat iedereen op het puntje van hun stoel zit - en jullie natuurlijk al helemaal - met een sprankelend, persoonlijk en interactief verhaal. Ik creëer een ontspannen en dynamisch geheel waarbinnen kwetsbare én hilarische momenten elkaar afwisselen zodat alle aanwezigen worden meegezogen in jullie unieke liefdesverhaal.

Wanneer iedereen weet hoe belangrijk jullie voor elkaar zijn maken we het officieel: ik stel jullie de grote vraag.
 

Ik zei "Ja ik wil" tegen het vak van trouwambtenaar


Ik ben Kyra van Wirdum, theaterregisseur en actrice. Ik zei vol liefde en overtuiging "JA, IK WIL!" tegen het vak van trouwambtenaar. Door mijn achtergrond in het theater heb ik oog voor het totaalplaatje en zorg ik er voor dat jullie - én natuurlijk jullie gasten – een prachtig moment beleven terwijl jullie officieel aan elkaar verbonden worden. Ik ga graag mee in de wildste trouwplannen, juich een persoonlijke invulling toe en ondersteun jullie waar ik dat kan zodat jullie de liefde voluit kunnen vieren! Indien gewenst help ik jullie de puntjes op de i te zetten bij het schrijven van trouwgeloften waarmee je je aanstaande laat smelten.

Ik hef het glas op een bruiloft waaraan mensen in lengte van dagen warme herinneringen hebben.

Willen jullie mij als jullie trouwambtenaar? Hoor ik daar een JA IK WIL?! Bel/app/mail mij dan vandaag nog om te checken of ik beschikbaar ben op jullie grote dag!
 
Menu
Categorie├źn