Menu icon Home button

Trouwambtenaar Marleen Bode

spreker bij mijlpalen

  • Blader door foto's

Trouwambtenaar, wat een bijzonder vak!

Sinds juli 2011 ben ik, Marleen Bode, trouwambtenaar; een geweldig en bijzonder vak!
 

Passie bij alles wat ik doe

In mijn werk heb ik altijd gezocht naar creativiteit, nuchterheid en spiritualiteit. Maar wat nooit en te nimmer mag ontbreken is passie; de liefde voor alles wat ik doe.

Een huwelijk zie ik als de bezegeling van de liefde tussen twee mensen ten overstaan van hun dierbaren. Ik beschouw het dan ook als een groot voorrecht dat ik deze verbintenis mag voltrekken!
 

Wensen voor de trouwceremonie

In een persoonlijk gesprek met jullie, het bruidspaar – of misschien wel bruidegomspaar –, hoor ik graag de wensen voor de trouwceremonie. Bij deze kennismaking luister ik met plezier naar jullie verhaal en maak aan de hand daarvan een speech. Ik hoop daarmee van het officiële moment van de voltrekking van het burgerlijk en/of ceremonieel huwelijk een bijzondere en gedenkwaardige gebeurtenis te maken, waarin zeker ruimte moet zijn voor humor.

In een toga of in pak, in een mooie jurk of verkleed in een bijzonder kostuum: met mijn theaterachtergrond ben ik (bijna) overal voor in!

En nog iets praktisch: naast Nederlands spreek ik Engels. En indien gewenst kan ik de Twentse taal een plek geven in de ceremonie.

Ik ontmoet jullie graag!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieEngelstalig
  • VerificatieTwents
 
Menu
Categorie├źn