Menu icon Home button

Trouwambtenaar / BABS Monique

Als het over de liefde gaat

Betrokken BABS

Als trouwambtenaar wordt ik omschreven als een enthousiaste, spontane en betrokken BABS. Bij mij is ieder bruidspaar onvoorwaardelijk verzekerd van mijn volledige betrokkenheid en inzet. Als echt mensenmens én een ervaringsdeskundige op het gebied van trouwen, maak ik graag samen met jullie een unieke ceremonie, geheel volgens jullie wensen.

Persoonlijke trouwceremonie

De trouwdag wordt vaak omschreven als één van de mooiste dagen van het leven. Daarom streef ik altijd naar een persoonlijke trouwceremonie. Bij mij kunnen jullie elkaar dan ook het jawoord zoals jullie dat zelf willen, in een persoonlijke trouwceremonie die op jullie lijven geschreven is. Met deze visie maak ik als trouwambtenaar graag vol passie en overgave onderdeel uit van jullie mooiste dag!

Als het over de liefde gaat...

Op mijn website vind je recensies van bruidsparen bij wie ik het huwelijk mocht voltrekken. Ik hoop dat jullie bij het lezen van hun ervaringen een klik voelen met mijn werkwijze en natuurlijk met mijzelf als trouwambtenaar. Want... als het over de liefde gaat dan wil ik graag een bijdrage leveren om jullie een onvergetelijke huwelijksvoltrekking te bezorgen.

Je kunt hier online informatie aanvragen of een afspraak met mij maken. En als je liever persoonlijk contact wilt hebben dan mag je me uiteraard ook bellen!
 
Menu
Categorie├źn