Menu icon Home button

The Tasty Kitchen

Bruidstaarten en catering met liefde verzorgd

  • Blader door foto's

Catering en bruidstaarten met liefde gemaakt 
Wij verzorgen met liefde voor elke gelegenheid de catering, niks is ons te gek. Voor bruiloftsfeesten, kunnen wij de lekkerste en mooiste bruidstaart ook maken. Wij verzorgen lekkere broodjes voor de lunch, of een volledige maaltijd? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Verschillende soorten catering

Bij ons heb je keuze uit verschillende soorten catering, wil je tapas op je bruiloft, of Fingerfood catering?  Zodat je verschillende warme en koude hapjes die bij elkaar een heerlijke avond maaltijd vormen? Het is allemaal mogelijk! Maar je kunt ook voor bijvoorbeeld een heerlijke Italiaans buffet kiezen. Ons Italiaanse buffet is populair bij jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke salades, carpaccio of onze populaire huisgemaakte lasagne. En tot slot een heerlijk dessert.

Wij verzorgen graag de catering op jullie bruiloft en maken het heerlijke eten met heel veel liefde en passie voor jullie klaar.

The Tasty Kitchen verzorgd de leukste (en lekkerste) bruidstaarten

Jullie zijn nog op zoek naar een mooie, maar vooral ook een lekkere bruidstaart?

Ook de bruidstaart kunnen wij voor jullie verzorgen en de mooiste en lekkerste sweet tables vol met lekkernijen voor jullie huwelijksdag. Niets is ons te gek. En als je niet voor een standaard taart wilt gaan, maar juist voor een hele creatieve, opvallende en unieke bruidstaart. Wij kunnen de lekkerste, creatieve en unieke taart maken voor jullie speciale dag.

Creatieve bruidstaarten

We vinden het heerlijk om onze creativiteit te kunnen gebruiken en te werken met verschillende botercreme technieken en verse bloemen.  We werken de trouwtaarten af met een zalige meringue creme  of misschien vinden jullie de naked en semi naked taarten ook zo gaaf. En we decoreren de taarten met  chocolade drips, verse bloemen, donuts, vers fruit, macarons, eetbare bloemen en andere lekkernijen.  

Natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijke vulling. Denk hierbij aan witte chocolade met frambozen of bijvoorbeeld champagne creme met lemon curd? Het is maar net wat jullie willen en wat jullie smaak is.

Proefsessie

Wil je voor de zekerheid eerst wat komen proeven? Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor kun je een afspraak maken.

Omdat wij elke bruidstaart uniek maken en alles handwerk is, hanteren wij geen vaste prijzen.

 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTapas
  • VerificatieFingerfood
  • VerificatieBuffet
  • VerificatieTrouwtaart
  • VerificatieSweet table
  • VerificatieCupcakes
 
Menu
Categorie├źn