Menu icon Home button

Superbruiloft.nl

wedding dj's & more

Jullie eigen superbruiloft

Met onze unieke bruiloftshows en ervaren DJ's wordt ieder huwelijksfeest een absolute superbruiloft!
Onze DJ's hebben allemaal ruime ervaring als Wedding-DJ en weten daardoor precies hoe ze een dansvloer vol krijgen en vooral ook vol houden.


Flexibele en sfeervolle bruiloftshows

Alle shows van SuperBruiloft.nl zijn flexibel en dus eenvoudig aan te passen aan jullie feestlocatie en gezelschap. Met LED verlichting kunnen we de zaal of locatie onderdeel maken van de gehele show. Een mooie white-wash of lounge wedding dj-booth met LED verlichting maakt het geheel compleet. Bezoek onze website om een indruk te krijgen van onze unieke bruiloftshows.


Professionele foto's

Supermooie partyfoto’s, onze specialiteit!
Lekker na genieten van jullie feest met de door onze partyfotograaf gemaakte foto’s! Vaak is er alleen overdag een professionele fotograaf aanwezig.
 De fotoservice is een leuk extraatje die standaard bij onze shows zit inbegrepen. Jullie hebben er geen omkijken naar en hoeven dus niet zelf iemand uit de familie of vriendenkring met deze verantwoordelijkheid op te zadelen. Iemand die de hele avond door een lens kijkt, beleeft het feest toch op een heel andere manier. Bovendien is het mooi en sfeervol vastleggen van bijvoorbeeld dansende mensen in een relatief donkere omgeving een vak apart iets waar wij in zijn gespecialiseerd.


Fotobooth

Om de feeststemming nog meer te vergroten kunnen we ook onze photobooth voor jullie mee nemen. Met onze photobooth maak je de hele dag onbeperkt foto’s, video’s én Boomerangs en Slomo's. De gemaakte foto’s worden meteen uitgeprint op jullie gepersonaliseerde fotostrip. En kunnen direct via sms of mail gestuurd worden. Na je bruiloft ontvang je alle digitale bestanden. Het zijn herinneringen voor het leven!
 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieJullie DJ The perfect match
  • VerificatieKinderdisco tot knalfeest
  • VerificatieProfessionele feestfoto's
  • VerificatieTe gekke Photobooth
  • VerificatieTrouwfilm (zie hieronder)
  • VerificatieVeel extra's
 
Menu
Categorie├źn