Menu icon Home button

Saskia Offerhaus van 2Marry

Saskia Offerhaus - zelfstandig trouwambtenaar

Voor een unieke, persoonlijke ceremonie

Wil je geen standaard toespraak in een saaie stijve onpersoonlijke ceremonie, maar een ongedwongen, unieke, persoonlijke en interactieve ceremonie met een enthousiaste en betrokken trouwambtenaar? 

Een BABS die van A-Z met je meedenkt, meeleeft en die jullie verhaal pakkend en boeiend vertelt, met een lach en een traan, met humor en interactie, maar vooral uniek en persoonlijk: dát ben ik, daar ligt mijn grote kracht. In alle gesprekken die we met elkaar voeren, bij jullie thuis of waar dan ook, leren we elkaar steeds beter kennen. Door niet alleen te luisteren naar wat ik hoor, maar ook te voelen en te zien. Verbaal en non verbaal, het luisteren tussen de regels door. Zien wat liefde doet met mensen, de emoties die daarbij horen ook écht voelen. Dit alles vormt zich tot een verhaal met een rode draad die steeds weer terugkomt.

Wat die rode draad is? Dat kan van alles zijn: de manier waarop jullie elkaar hebben leren kennen, iets wat jullie tegen elkaar zeggen, een gezamenlijke interesse of hobby, álles wat met jullie te maken heeft, gebruik ik als inspiratie om voor jullie een unieke en persoonlijke ceremonie te maken. 

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieZelfstandig trouwambtenaar
  • VerificatiePersoonlijke ceremonie
  • VerificatieTrouwen in het buitenland
 
Menu
Categorie├źn