Menu icon Home button

Rolls Rent de Trouwauto Specialist

trouwvervoer met chauffeur

Rolls Rent trouwauto's

Rolls rent is geboren uit de passie voor werelds meest prestigieuze automerk, de Rolls Royce. Na aanschaf van een Rolls Royce Silver Shadow I bleek er genoeg animo te zijn om deze te gaan inzetten als trouwauto. Van het één kwam het ander en dit zorgde in 1995 voor de geboorte van Rolls Rent.


Wij staan altijd voor je klaar

Mocht je interesse hebben in het huren van een Rolls Royce dan staan wij altijd voor jullie klaar, zowel 's avonds als in het weekend. Jullie feestdag staat bij ons voorop !


Huwelijkse nachtservice

Onze service kent geen grenzen als het gaat om het tevreden stellen van onze klanten. Indien je na het feest naar jouw huis of hotel gereden wilt worden, kun je gebruik maken van onze 'Huwelijkse Nachtservice', welke ook tegen een voordelig tarief berekend zal worden.


Trouwauto's

De trouwauto's staan klaar om jullie als bruidspaar te vervoeren. Uiteraard zal er bij deze wagens een chauffeur aanwezig zijn. Er gaat natuurlijk niets boven het 'in het echt' bekijken, maak daarom vandaag nog een afspraak! Wat mag je verwachten bij het huren van een trouwauto van Rolls Rent Trouwauto Specialist?


Maak tijdig een afspraak met ons

Om alles op wieltjes te laten verlopen nemen we graag de tijd om de details van jouw persoonlijke wensen te bespreken. Maak daarom tijdig een afspraak met ons, ook voor het bekijken en uitkiezen van uw favoriete Rolls Royce in onze showroom in Uitgeest.


Je rijdt er tenslotte niet elke dag in...

Op jouw mooiste dag staat er een chauffeur in zwart pak tot jouw beschikking voor het ophalen van de bruid en bruidegom. De chauffeur zal je in jouw droomauto naar de locatie brengen om foto's te maken en je naar de plechtigheid en/of kerk en aansluitend naar het feest of de receptie rijden.


Maak een vrijblijvende afspraak

Op jouw verzoek wordt de trouwauto, tegen een meerprijs, voorzien van verse bloemen Maak ook kennis met de unieke service van Rolls Rent en maak vandaag nog die vrijblijvende afspraak met ons. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen.

  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwauto's
  • VerificatieBezichtiging mogelijk
  • KruisZelf rijden
 
Menu
Categorie├źn