Menu icon Home button

Rings & Suits | Trouwpakken

expertise, aandacht en tijd

  • Blader door foto's

Eigentijds persoonlijk trouwpak

Ben je op zoek naar een eigentijds persoonlijk afgestemd trouwpak? Kom dan naar Rings & Suits en beleef maatwerk voor ultiem comfort in combinatie met eigen design. In twee sessies gaan we aan de slag voor je unieke trouwpak. In de eerste sessie bepalen we de kleur samenstelling aan de hand van de stofkeuze, voering, knopen, stiksel en kraagvilt. Daarna gaan we op zoek naar een passende stof voor het overhemd op maat.
 

Moodboard op camera

Van dit geheel maken we een moodboard die wordt vastgelegd op camera. Hierdoor ontstaat er een beeld hoe je op de trouwdag gaat schitteren. Vervolgens ontvang je huiswerk mee, waar je thuis mee aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat je de eerder gemaakte keuzes als het ware kunt afvinken ter bevestiging. En ook waar je op dient te letten, zodat je voorbereid bent voor de tweede sessie. Want in deze vervolgsessie gaan we naast het inmeten aan de slag met het design van je trouwpak. Wel of geen zakken op je colbert, wens je gebruik te maken van kleur accenten e.d. Dit komt wellicht overweldigend over, maar we begeleiden je in dit traject. Je staat er dus niet alleen voor. Daarnaast geven onze klanten nadien aan, dat ze deze beleving niet hadden willen missen.
 

De voorbereiding is ook een feestje

Je bent van harte welkom voor je trouwpak in Breda. En neem gerust familieleden of vrienden met je mee want de voorbereidingen op het huwelijk moet ook een feestje zijn. Dus maak er gelijk maar een leuk uitje van. Zorg er alleen wel voor dat tijdens je sessies de groep niet te groot wordt. Want dit kan een averechts effect hebben binnen de te maken keuzes. Vandaar dat wij adviseren om maximaal vier personen per sessie uit te nodigen. En dat betekent dat je dit feestje met acht verschillende personen kunt vieren, uitgaande van de twee benodigde sessies.
 

Keuzes maken

Voor alle design keuzes maken we gebruik van fysieke voorbeelden in de winkel. Hierdoor kan je de opties ook daadwerkelijk zien, alvorens je hier een keuze in maakt. Daarnaast pas je ook daadwerkelijk een pak aan in je favoriete stijl. Vanuit hier gaan we de benodigde correcties inmeten en bepalen we samen jouw ultiem comfort van je trouwpak op maat.

Maak tijdig een afspraak, zodat de tweede sessie maximaal drie maanden voor het huwelijk plaats vind. Dan ben je altijd op tijd en kan je ontspannen naar de trouwdag toeleven. Of beter nog. Maak nu direct een afspraak en beleef de wereld van maatwerk!
 
Menu
Categorie├źn