Menu icon Home button

Pr8feest

Jullie trouwdag tot in de puntjes verzorgd

  • Blader door foto's

Weddingplanner

Met jullie wensen en mijn ervaring kunnen we samen een trouwdag organiseren om nooit meer te vergeten. We bespreken dan vooraf welke taken ik voor jullie kan gaan vervullen. Als je volledig ontzorgd wilt worden en heerlijk genieten tijdens de voorbereidingen op de trouwdag én op de trouwdag zelf, dan kan dat ook. Als ervaren weddingplanner is dat mijn vak. En dat vak voer ik met veel plezier uit. Een uitstekende oplossing om stressvrij richting jullie trouwdag te gaan.
 

Wat kan ik jullie als weddingplanner bieden?

Uiteraard gaan we eerst samen in gesprek met als doel een pr8feest te organiseren. Ik maak een draaiboek, kan zorgen voor passende leveranciers, bewaak het budget en al jullie vragen tijdens de voorbereiding leg je bij mij neer. Op de trouwdag zelf zorg ik ervoor dat alles van A tot Z vlekkeloos verloopt. Zo kunnen jullie zelf volop genieten. Ik ben het aanspreekpunt vóór en tijdens de trouwdag. En ook de nazorg neem ik op mij.
 

Ceremoniemeester

Willen jullie de voorbereiding graag zelf regelen en je dan alleen op de dag zelf laten ontzorgen door een professional? Ook daarvoor kun je mij inzetten. Ik maak het draaiboek voor de trouwdag, stem de laatste zaken af met jullie leveranciers en ben het aanspreekpunt voor jullie gasten. Zo kunnen jullie gewoon lekker van de mooiste dag genieten
 

Hoe werkt dat met een ceremoniemeester?

In een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en vertel je mij als ceremoniemeester al jullie wensen en ideeën. We noteren alles wat al geregeld is en kijken of er puntjes zijn die nog ontbreken. Verder maak ik kennis met de leveranciers en hoor wat er nog geregeld moet worden. Ik ben dus degene bij wie jullie dit prachtige feest neerleggen om zelf samen met jullie familie en vrienden van de trouwdag te genieten. Ook maak ik als ceremoniemeester het draaiboek en deel deze met jullie en jullie leveranciers. Ik dal de hele trouwdag aanwezig zijn en het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers zijn. Ik controleer of alles aanwezig is en staat zoals jullie wensen.
 

Interesse?

Heb ik jullie interesse gewekt en sta je open voor een kennismaking om te zien hoe ik mij kan inzetten voor jullie trouwerij? Neem dan vrijblijvend contact met mij op door je gegevens hier in te vullen.

 
Menu
Categorie├źn