Menu icon Home button

Photos by Loes

  • Blader door foto's
Als trouwfotograaf uit de provincie Groningen zet ik voor mijn gevoel de tijd telkens even stil en vang ik alle mooie momenten met mijn camera. Zo zet ik jullie verhaal én de sfeer van de trouwdag om in een prachtige trouwreportage.

Bijzondere momenten en unieke details

Als trouwfotograaf is mijn doel om jullie na de trouwdag te laten zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle hoogtepunten, bijzondere momenten en unieke details op de foto. Zo ook de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Verder zullen er diverse momenten zijn die jullie zelf op de trouwdag niet hebben meegekregen. Juist deze details zijn voor mij een uitdaging om jullie beleving van de trouwdag compleet te maken.

Mijn stijl als trouwfotograaf

De stijl van mijn trouwfotografie is verhalend, spontaan, levendig, authentiek en vol emotie. Ik besef dat een foto slechts een momentopname is. Aan mij de taak om alle bijzondere momenten op geheel eigen wijze vast te leggen, waardoor de trouwreportage een weergave is van alle bijzondere momenten. 

Informatie en tarieven

Als jullie vragen aan mij hebben dan kun hier online informatie aanvragen. Je mag me ook bellen of mailen om kennis te maken. Voor de bruidsfotografie heb ik een aantal pakketten samengesteld inclusief de tarieven. Deze vind je op mijn website.

Photos by Loes probeert jouw verhaal op geheel eigen wijze vast te leggen. Dus waar wacht je nog op?
 
Menu
Categorie├źn