Menu icon Home button

Omar Smids Party & Dance Centre

danslessen, zaalhuur & trouwambtenaar

  • Blader door foto's

Compleet ingerichte sfeervolle zaal

Geef elkaar het ja-woord bij Party & Dance Centre Omar Smids in Leeuwarden. Aan de buitenkant zie je het niet zo, maar eenmaal binnen horen we meestal "WOW". Wij hebben een prachtig compleet ingerichte sfeervolle zaal en bijna alles in aanwezig! Ook voor dagactiviteiten met heel veel redelijke prijzen! De zaal heeft een totale oppervlakte van 160 m². Er is professionele verlicht en geluid aanwezig. Alle hapjes, buffetten etc. mag u eventueel zelf regelen. We zijn makkelijk bereikbaar en te vinden, aan de rondweg nabij het WTC. 


Zelfstandig trouwambtenaar

​De bruiloft is jullie dag, jullie moment en op die dag het belangrijkste moment in je leven. Samen met je familie, je vrienden en misschien al kinderen. Als trouwambtenaar voeg ik daar graag iets unieks aan toe. Met een warm welkom, jullie bijzondere verhaal, de huwelijksvoltrekking zelf en een slotwoord. Natuurlijk met humor, misschien ook met een traan, wie zal het zeggen. 


Je mooiste dag in stijl openen

Voor de openingsdans op jullie huwelijksfeest wil je uiteraard goed voor de dag komen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om jullie grote dag in stijl te openen. Verder is dansles bij ons een uurtje gezellig en sportief uit met je partner en/of vrienden en nog wat nuttigs leren ook. Bovendien kun je het geleerde iedere zaterdag avond oefenen tijdens onze gezellige soos ofwel danscafé. 


Leuke vrijgezellen workshop

Als onderdeel van je laatste uitje als vrijgezel met je vrienden – vriendinnen bieden wij een Leuke vrijgezellen workshop Fun dansen (1 uur) met diverse dansjes of je eigen keuze uit bijvoorbeeld Saturday Night Fever, Merengue, Dirty Dancing of natuurlijk de Quick step. Voor meer informatie kijk dan op onze website www.omarsmids.nl of vul het formulier in.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieVrije trouwlocatie
  • VerificatieZelfstandig trouwambtenaar
  • VerificatieSfeervol ingerichte zalen
  • VerificatieWorkshops voor vrijgezellen
  • VerificatieOpeningsdans
 
Menu
Categorieën