Menu icon Home button

Oldtimer-huren.nl

huur een trouwauto!

Huur een unieke trouwauto in Friesland

Oldtimer-huren.nl beschikt over goed onderhouden oldtimers die uitermate geschikt zijn om te gebruiken als trouwauto. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om zelf te rijden zonder chauffeur. Heb je liever een chauffeur? Ook dat is mogelijk! Onze klassieke trouwauto's zijn klaar om te schitteren. Samen maken we er een onvergetelijke dag van! 


Ford Mustang Cabrio

De Ford Mustang Cabrio is te huur vanaf € 125,00. Deze na-oorlogse Amerikaanse auto's werden vol gehangen met chroom, hadden het design van een mobiele wolkenkrabber en zwabberden, deinden en waggelden over de highways. Deze auto's waren niet bedoeld om mee te rijden, eerder te cruisen. Tot Ford in 1964 de Mustang voorstelde... Meer weten over deze unieke trouwauto? Klik dan door naar onze website. 
 

Pick Up GMC (bekend van TV)

Deze leuke auto is al te huur vanaf € 109,00. Altijd hebben we al de droom gehad om in het bezit te zijn van een beroemde auto. Hoe leuk zou het zijn om te ervaren hoe zo'n oldtimer nou eigenlijk echt rijdt? Dit is misschien wel de meest bekende oldtimer op de Nederlandse TV. We hebben er zelf al een paar rondjes in mogen rijden en inderdaad zoals onze gedachtes al deed vermoeden... Het rijdt fantastisch!
 

Volkswagen Beetle (Kever) / VW Kever Karmann 1303 Injection Convertible

De Volkswagen Beetle (Kever) is te huur vanaf € 85,00 en de VW Kever Karmann 1303 Injection Convertible vanaf € 109,00. De kever is de meest verkochte auto aller tijden. En dat is niet voor niks! Het design was anders dan alle andere auto's die in die tijd van de band afrolden. Maar dat was het niet alleen, de combinatie van degelijkkeid, de betrouwbare motor en bovenal de betaalbare prijs zorgde ervoor dat iedereen deze auto wilde hebben. Zo is deze auto ook een perfecte eyecatcher op jullie trouwdag. 


VW T1 Samba Sunroof Deluxe

Te huur vanaf € 139,00. Oorspronkelijk werden VW busjes ingedeeld volgens het aantal ramen dat ze hadden. Het model waar het hier om gaat had 23 ramen. Om onderscheid te maken tussen de gewone 23-ramer en de luxe uitvoering werd de naam Samba bedacht. Deze VW bus had aan de zijkant in plaats van een schuifdeur twee draaiportieren. Daarnaast had deze auto een stoffen zonnedak dat open geschoven kon worden en in de zijkanten van het dak zaten panoramaramen. In die jaren stond de Samba bekend als hippiebus. Het idee van de Samba werd losgelaten toen Volkswagen de opvolger, de T2 in productie nam. Deze VW bus wordt gezien als één van de meest iconische auto ontwerpen ooit gemaakt. Dus mocht je op de mooiste dag van je leven willen rijden in een unieke VW bus, dan is dit zeker een goede keuze!


VW T1 Spijl busje

Om het succes van het Volkswagenbusje te begrijpen, gaan we een stukje terug in de tijd. De bus is bedacht door Ben Pon, de eerste Volkswagen importeur. Pon zag in de Volkswagenfabriek in Wolfsburg een transportwagentje voor onderdelen, aangedreven door de motor van een Kever. De zogenoemde "plattenwagen" kon niet op de openbare weg worden gebruikt omdat de chauffeur achterop het voertuig zat, boven de motor. Pon zag natuurlijk een grote kans voor de Europese markt. Hij maakte een ruwe schets van de T1. Het werd een bus met ronde vormen, de motor achterin en het stuur voorin. Dit 8 persoons busje is ideaal voor een wat groter gezelschap voor bruiloften en andere gelegenheden. 

  • Mogelijkheden

  • VerificatieOldtimers
  • VerificatieTrouwbus
  • VerificatieZelf rijden
  • VerificatieOnline boeken
  • VerificatieRecreatie verhuur
 
Menu
Categorie├źn