Menu icon Home button

Nikita Bruidsmode

Laat je verrassen!

 • Blader door foto's

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met dit fantastische voornemen. We vinden het erg leuk dat je deze pagina bezoekt en vertellen je graag wat Nikita Bruidsmode je kan bieden. Nikita Bruidsmode is een bruidswinkel met een bijzonder concept. Prachtige preloved / tweedehands trouwjurken van bekende merken en recente collecties. Naast onze schitterende tweedehands- preloved bruidsjurken, hebben wij ook een breed en gevarieerd assortiment nieuwe trouwjurken.


De collectie

Onze collectie bestaat uit o.a. de merken Enzoani, Très Chic, Brinkman en Bianca Evento. Wij bieden dus een gevarieerd aanbod voor iedere bruid. Wij zijn de enige bruidsmodewinkel die de bijzondere merken Papilio - Victoria Soprano en voor de dames die van Vintage korte trouwjurken houden, het merk van The House of Mooshki aanbieden. Of je nu een korte, gekleurde, klassieke, bohemian, plussize, exclusieve of een stoere trouwjurk zoekt, bij Nikita Bruidsmode vind je het!


Gezellige, ontspannen sfeer

Onze sfeervolle winkel bevindt zich in een heuse woonboerderij "De Brugse Hoeve" in het Noord-Brabantse Velp. Wanneer je aanbelt bij de poort, zul je merken dat je in een gezellige, ontspannen sfeer terecht komt. De dieren in de wei zullen je met veel enthousiasme welkom heten en zijn altijd in voor wat lekkers. Naast onze ontspannen service, bieden we kwaliteit, maatwerk een groot prijsvoordeel op Designer trouwjurken.
 

Een trouwjurk kies je niet voor even, de herinnering blijft je gehele leven!

Deze herinnering moet onvergetelijk worden en wij van Nikita Bruidsmode helpen je daar graag bij. Je kunt ontspannen alle nodige trouwjurken passen met iedereen die je mee wil brengen. Een plek waar je mooie foto's mag maken voor onvergetelijke momenten en je kunt gebruik maken van onze lekkere arrangementen. Denk aan warme wafels, borrelplankjes, etc. Om jou en je gezelschap te laten genieten van je pasafspraak, werken wij enkel op afspraak en plannen we er 3 uur voor. 
 

Trouwjurken passen voor de lol, zonder te gaan trouwen!

Samen met je vriendin(nen), moeder of zussen bruidsjurken passen. Wil jij het passen van de bruidsjurken een keer ervaren of vind je dit een leuk idee voor tijdens het vrijgezellenfeest? Pak dan nu je kans! Deze vrouwenactiviteit gaat een geweldige en vooral gezellig feest worden. Kom naar onze sfeervolle hoeve en zoek uit de nieuwste collecties de allermooiste bruidsjurken die jij graag wilt passen. Dit zijn trendy en hippe nieuwe collecties, zodat je ook echt verliefd op een jurk kunt gaan worden. We hebben de nieuwste collecties, oudere collecties en enorme prinsessenjurken. Van hip tot heel fout! Alles hangt er, ook grotere maten trouwjurken. 
 • Mogelijkheden

 • VerificatieVoordelig en luxe
 • VerificatieHip en milieubewust
 • VerificatiePasafspraak inplannen
 • VerificatieBruidsarrangementen
 • VerificatiePassen in de avonden
 • VerificatiePersoonlijke aandacht
 • VerificatieJurken passen voor de lol
 • VerificatieTrouwjurk verkopen
 • VerificatieTweedehands trouwjurken
 • VerificatieMaatwerk
 
Menu
Categorie├źn