Menu icon Home button

Mereveld

een bijzondere locatie voor ieder denkbaar evenement

  • Blader door foto's

Geliefde feestlocatie voor bruiloften

Sinds jaar en dag is Mereveld een geliefde feestlocatie voor het vieren van een bruiloft. Geliefd, omdat alle ingrediënten voor een geslaagd huwelijksfeest aanwezig zijn. Mereveld bied je vele mogelijkheden: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie ervan. En wat is er romantischer dan trouwen in de landelijke sferen van Mereveld?

Romantische trouwlocatie in Utrecht

De romantische trouwlocatie, de warme sfeer en het vertrouwen! Dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom al veel bruidsparen hun trouwfeest of trouwerij op Mereveld hebben gevierd. Onze locatie is geliefd omdat alle ingrediënten voor de perfecte dag aanwezig zijn: bijzondere ligging, luxe zalen, culinaire hoogstandjes, warme ontvangst, gezellige terrassen en een centrale plek in Nederland. Als je wilt, kunnen wij het entertainment voor jou verzorgen. Het is onze bedoeling je zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat je onbezorgd geniet van je trouwdag.

Alles onder 1 dak!

Een evenementenlocatie die eigenlijk alles onder één dak heeft; bestaat die? Jazeker! Mereveld is door haar historische uitstraling, de zeer goede (eventueel biologische) keuken en haar stijlvolle, trendy interieur in dit opzicht namelijk uniek! Je zoekt een locatie en wij durven te zeggen dat wij een maatwerk oplossing voor jou hebben. De landelijke ligging, vlakbij Utrecht, zorgt ervoor dat jouw feest, bruiloft of ander evenement een fijne, besloten sfeer heeft. De beste manier om de sfeer te proeven, is als je geheel vrijblijvend zelf een keer langskomt. Bel ons gerust voor een afspraak en wij laten je graag zien wat Mereveld zo uniek maakt: dat eigenlijk ieder evenement hier heel goed past!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieAlles onder 1 dak
  • VerificatieVrije trouwlocatie
  • VerificatieEntertainment
  • VerificatieReceptie
  • VerificatieHuwelijksdiner
 
Menu
Categorie├źn