Menu icon Home button

lindafoto.nl

Bruidsfotograaf die met jullie mee denkt

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen.

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven, en dat wil je goed laten vast leggen door een bruidsfotograaf die dit met veel liefde en zorg doet. Ik zou niets liever willen dan deze bijzondere dag voor jullie vast te leggen.

Mijn naam is Linda, een bruidsfotograaf  die met veel liefde en emoties jullie trouwdag kan vast leggen als geen ander. Als trouwfotograaf heb ik de voorkeur voor pure en natuurlijke beelden. Ik hou ervan om de échte spontane momenten te fotograferen, zoals de momenten waar de liefde voor elkaar overduidelijk is en dat het plezier en genieten zichtbaar is.
Tijdens de trouwdag leg ik jullie en de gasten dan ook op een spontane en ongedwongen manier vast, zodat ik de sfeer van deze dag zo goed mogelijk kan terugbrengen in een bruidsreportage.

Ik wil natuurlijk wel dat jullie nog vaak terugkijken naar de trouwfoto's.


Mijn werkwijze

Het allerbelangrijkste is, dat de samenwerking tussen ons goed is, dat we goed op elkaar zijn afgestemd. Zodat ik als bruidsfotograaf weet wat jullie van mij verwachten en wat jullie stijl is. Daarom adviseer ik altijd wel een kennismakingsgesprek, zodat we elkaar beter leren kennen..
In overleg met het bruidspaar bespreken we op welke momenten ik aanwezig ben op de trouwdag en wanneer niet..
Zelf vind ik het mooi om ook de hele voorbereiding vast te leggen. Het moment dat de bruid de bruidsmake-up krijgt, dat ze haar bruidsjurk aandoet en natuurlijk het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien in die prachtige bruidskleding. Ook heb ik zo de mogelijkheid om mooie details vast te leggen.
Tijdens de bruiloft zal ik er zijn voor jullie en de gasten, maar ik blijf wel op de achtergrond. Het belangrijkste is, dat ik mijn uiterste best doe om jullie trouwdag zo goed en mooi mogelijk vast te leggen. Daarom probeer ik ook zoveel mogelijk jullie bruiloftsgasten op de foto te zetten en hou ik extra rekening met de directe kring van familie en vrienden.


Na de huwelijksdag

In de eerste week na jullie huwelijks ontvangen jullie al een kleine preview van de gemaakte trouwfoto's via een Online Gallery. Binnen 4 weken zullen jullie de rest van de trouwfoto's zullen ontvangen op een luxe USB. Daarnaast kunnen jullie via de online Gallery de foto's bekijken en delen met jullie familie en vrienden.


Hoeveel uur ik aanwezig ben op de bruiloft is een persoonlijke keuze. Daarom kun je kiezen uit verschillende opties, welke optie aansluit bij jullie wensen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en de reiskosten binnen Nederland. Mijn werkgebied is in de provincie Friesland, Groningen en Drenthe.
Het is natuurlijk ook mogelijk om een pakket uit te breiden met losse uren en een album naar eigen keuze.
Na een vrijblijvende kennismakingsgesprek maak ik een prijs op maat.

Meer informatie? Vraag dan de brochure aan via mijn website of mail mij: grou@lindafoto.nl

Lieve groetjes Linda
  • Mogelijkheden

  • VerificatieFoto's op USB
  • VerificatieFotoalbum
  • VerificatieOnline gallery
 
Menu
Categorie├źn