Menu icon Home button

Limousine.nl

grootste aanbod 'limousine huren' van Nederland

  • Blader door foto's

Bijzonder trouwvervoer

Bij Limousine.nl vind je het meest bijzondere, spectaculaire en exclusieve voertuigen voor trouwvervoer van Europa. Alle voertuigen zijn uniek en voorzien van zeer uitgebreide multimedia installaties. 


Trouwvervoer voor grotere gezelschappen

Onze limobussen zijn daarbij bijzonder geschikt voor het gelijktijdig vervoeren van grotere gezelschappen van 15 tot 85 personen. Onderweg bezorgen wij de gasten een onvergetelijke beleving met diverse multimedia shows welke in deze voertuigen aanwezig zijn. Hilarische filmfragmenten uit de bekende wedding movies komen voorbij aangevuld met een romantische achtergrondmuziek welke geheel aansluit bij jullie mooiste dag. Een verplaatsing is bij ons dan ook nooit verloren reistijd maar maakt deel uit van een geslaagde dag. Onderweg kunnen er ook foto's gemaakt worden, al dan niet met rookeffecten, verschillende kleuren verlichting en laser. Op de heenreis een rustig muziekje op de achtergrond en na het avondfeest meezingend in de bus met de gezelligste feest en skihut muziek.


Limousine verhuur

Naast spectaculaire limobussen beschikken wij ook over een ruim aanbod van Limousines voor 8 tot 14 personen. Van standaard witte Lincolns, tot Chrysler 300c Limousines en een aantal Hummers. Ook hebben wij roze limousines in ons wagenpark en trouwauto's zoals Rolls Royce Phantom, Bentley Arnage en Maseratti. Wat voor trouwauto jij dus ook zoekt, bij Limousine.nl vind je beslist de trouwauto van jouw dromen! 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieGrootste aanbod limousines
  • VerificatieTrouwbussen
  • KruisZelf rijden
 
Menu
Categorie├źn