Menu icon Home button

Leo Wilms Trouwvervoer

huwelijks- en jubileumvervoer

Uniek trouwvervoer voor uw mooiste dag

Uit toeval ontstaan. Een vriend "trouwde" een neef en een nicht die bij twee afzonderlijke bedrijven werkten, als teken dat de beide bedrijven met elkaar gingen fuseren. Hij wilde dat ik de "trouwauto" bestuurde. Van deze happening thuisgekomen vroeg onze zoon of ik dit leuk vond. Hij heeft vervolgens een internetpagina gemaakt en sedert die tijd onderhoud ik de auto's met de opbrengsten uit de trouwpartijen die ik, met veel enthousiasme, mag rijden. 

Henry Ford begon zijn carrière als hulpje in een werkplaats. Zijn eerste auto ontwierp in 1892. Henry startte in 1903 met enkele vrienden de “Ford Motor Company”.  In 1908 werd de eerste T-ford gepresenteerd, het was niet de beste Amerikaanse auto, maar wel de betrouwbaarste én de goedkoopste. De T-Ford werd opgevolgd door de A-Ford, waarvan de eerste werd geleverd in 1927.

De apple green Ford is een Ford Town Sedan ( 30-06-1930 ).  De A-Ford Tourer kostte toen US $ 545,-- De 4-cilinder motor heeft een inhoud van 3.286 cc en 40 pk. Productieaantal ligt voor zover bekend rond de 363.000 stuks. De Washington blue met Riviera blue is een A-Ford A400. Dit type is circa een half jaar geproduceerd in 1931. Deze cabrio is in een aantal van slechts 5.093 gemaakt. Hij kostte destijds US € 640,-- . Voor zover bekend zijn er op dit moment van dit type wereldwijd nog zo’n 200 stuks geregistreerd.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwvervoer
  • VerificatieJubileumvervoer
  • VerificatieMet chauffeur
  • VerificatieCabriolet
  • VerificatieFord
 
Menu
Categorie├źn