Menu icon Home button

Lelyfoto

Photobooth inclusief fotograaf

  • Blader door foto's

Bruidsfotografie

Eén van de mooiste dagen van je leven wil je uiteraard nog vaak van kunnen nagenieten. Het is voor mij als trouwfotograaf dan ook belangrijk om de meest bijzondere en emotionele momenten op de juiste wijze vast te leggen. Dat blijft toch altijd weer de belangrijkste taak bij een trouwreportage. Naast alle emoties zijn ook de blijde gezichten van het bruidspaar, familie en vrienden belangrijk om voor altijd vast te kunnen leggen. 
 

Complete weergave van de trouwdag

Als ik als trouwfotograaf jullie trouwdag digitaal mag vastleggen dan zorg ik ervoor dat het een duidelijk en complete weergave wordt van de trouwdag. Ik zal hierbij zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig zijn, en als er momenten vanaf de voorgrond moeten worden geschoten, dan zal dit zeker niet storend zijn voor het bruidspaar en alle gasten. Naast het vastleggen tijdens alle officiële momenten van jullie trouwdag ben ik ook graag aanwezig bij de voorbereidingen bij jullie thuis. Dit levert een uniek totaalplaatje op van de hele trouwdag van begin tot eind, bij voorkeur tot aan het bruiloftsfeest ’s avonds.
 

Kies jullie pakket

Voor de oplevering van de trouwfoto’s zijn de mogelijkheden zeer divers. Het mooiste is uiteraard een complete fotoreportage van jullie trouwdag, verwerkt in een prachtig trouwalbum. Ook zorg ik voor enkele prachtige trouwfoto's van het bruidspaar waar jullie de "foto voor aan de muur" kunnen kiezen. En verder kun je ook nog denken aan een leuk aandenken voor de familieleden. Lelyfoto is flexibel en dus lever ik graag totaalpakketten op maat. Maar uiteraard ben ik ook graag jullie bruidsfotograaf als het om een reportage van alleen een deel van jullie trouwdag gaat. 
 

Gezellige en hilarische momenten

De opvallende groene photobooth caravan staat garant voor een stukje entertainment én vastlegging voor gezellige en hilarische momenten. De photobooth-caravan kan naar jullie eigen wens worden ingericht met een passend decor voor jullie trouwfeest!
 

Photobooth inclusief fotograaf

De mobiele studio wordt verhuurd inclusief fotograaf. De foto's worden achteraf digitaal aangeleverd, maar exclusief het afdrukken. Het is ook mogelijk om de foto's direct op de locatie te laten afdrukken. Geef dit vroegtijdig aan bij de reservering van de photobooth. 
 

Vrijblijvende info

Vraag vrijblijvend informatie aan voor het huren van de foto-caravan. Laat ons daarbij jouw wensen en de stijl van het feest weten. Wij kunnen je dan uitleg "op maat"geven voor de toepassing van de photobooth-caravan op jullie feest of evenement. De decoratieve artikelen in het gewenste thema zijn inbegrepen bij de prijs, met uitzondering van specifieke wensen.
 
Menu
Categorie├źn