Menu icon Home button

Kyra’s focus fotografie

Betrokken, spontane en creatieve bruidsfotograaf

  • Blader door foto's

Betrokken, spontaan en creatief

Ben je op zoek naar een unieke, spontane en creatieve trouwfoto's? Dat komt goed uit. Ik ben Kyra en ik maak trouwfoto’s waar je naar blijft kijken. Mijn bruidsparen noemen mij een enthousiaste en betrokken trouwfotograaf.


Kennismaken

Ik ga graag een kopje koffie met jullie drinken om te praten over jullie trouwplannen. Lekker samen dromen over de mogelijkheden op jullie grote dag. Eventueel de dagplanning doornemen en al je vragen stellen. Door mijn ervaring kan ik meer voor jullie betekenen dan alleen het maken van de foto’s. Ik denk graag even met jullie mee zodat een hele fijne herinnering overhouden aan jullie trouwdag!


Jullie grote dag

Op de bruiloft zet ik graag een stapje extra. Ik kan aansturen tijdens de fotoshoot momenten met jullie en de groepsfoto’s. Maar ik weet ook wanneer ik op de achtergrond moet verdwijnen zodat jullie optimaal kunnen genieten van het moment. Ook de grappige momenten die jullie op de dag zelf niet meekrijgen, leg ik vast. Het complete verhaal krijg je afgeleverd op USB, in een online galerij en in een mini-trouwboek die je kan upgraden tot een tof trouwalbum! 


Contact

Ben je nieuwsgierig, geïnteresseerd of enthousiast? Stuur gerust een mailtje naar info@kyrasfocus.nl of een apje naar 0630091635.

Liefs,
Kyra de Putter

Kyra’s focus fotografie

 

 
Menu
Categorieën