Menu icon Home button

Kasteel ter Horst

intieme feest- en trouwlocatie

  • Blader door foto's

Trouwen in een romantische, sprookjesachtige omgeving

Het is de droom van veel aanstaande bruidsparen. Trouwen in een romantische, sprookjesachtige omgeving. Kasteel ter Horst is daarvoor de perfecte locatie. Bij ons is veel mogelijk. Je kunt trouwen in onze bijzondere trouwzaal of in de kapel, waar je ook de kerkelijke inzegening van het huwelijk kunt laten plaatsvinden. En wil je aansluitend een lichte lunch, een uitgebreide koffietafel of een high-tea? Geen probleem. Wij regelen het en zorgen ervoor dat jullie én je gasten een fantastische en zorgeloze dag hebben op ons Gelderse kasteel. We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken. We weten zeker dag je je hart verliest aan deze bijzondere, historische plek.


Intieme feestlocatie

Ben je op zoek naar een plek voor een receptie, huwelijksfeest op een jubileum? Wij toveren onze trouwzaal en salon in een handomdraai om tot een andere ruimte. Het is zelfs mogelijk om de ruimtes met elkaar te verbinden via de prachtige hal én gebruik te maken van de authentieke keuken van het kasteel. Ook hier is wat ons betreft veel mogelijk. De enige beperking die we hebben is de capaciteit van de ruimtes. Wij kunnen maximaal 70 personen ontvangen in ons kasteel. 


Bruidsreportage

Het is mogelijk om een bruidsreportage te maken op ons kasteel en landgoed. Het levert prachtige plaatjes op die je na vele jaren nog steeds met veel plezier zult bekijken. Uiteraard kun je buiten, op het landgoed, foto's maken. Maar ook de eeuwenoude kelder van Kasteel ter Horst, met de schitterende gewelven, is een bijzondere plek.


Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze gastvrouw Carla Hoornenborg. En kijk vast in ons prijsoverzicht op onze website voor een indicatie van de kosten.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieKerkelijke inzegening
  • VerificatieBurgelijk huwelijk
  • VerificatieOfficiĆ«le trouwlocatie
 
Menu
Categorieƫn