Menu icon Home button

Kasteel Groot Buggenum

Trouwen bij het intieme en romantische witte Sprookjeskasteel

  • Blader door foto's

Exclusief voor het bruidspaar en de gasten

Voor de gasten en voor ons zijn jullie deze bijzondere dag onze kasteelheer en vrouwe... want op jullie trouwdag zijn er geen andere gasten aanwezig bij ons kasteel. Het gehele kasteel en de tuinen staan altijd exclusief ter beschikking. Er is geen deur gesloten voor jullie gasten en het is compleet en warm ingericht als woonhuis. Er bevinden zich vijftien vertrekken in het kasteel die ieder hun eigen ambiance bieden door de uitgebalanceerde combinatie van meubelen, klokken, beelden, schilderijen, kroonluchters, ornamenten, porselein en nog veel meer uit een tijdvak van drie eeuwen. Allemaal ruimtes waar men afhankelijk van het gekozen dagprogramma, wel of geen gebruik van kan maken.


Trouwceremonie in de binnentuin

Kasteel Groot Buggenum heeft een unieke binnentuin met rondom een bloemenpracht vol kleuren, statige bomen en klaterende fonteinen. Een trouwceremonie in de binnentuin is dan ook een vaak genomen optie. Een bruidsreportage maken in de tuinen en rondom het kasteel, onze Engelse ronde tuin, het Horensia-eiland, de Kruidentuin, de weide met fruitbomen en niet te vergeten het groene Monet-bruggetje of onze vijvertuin met in het midden het smeedijzeren bankje voor de verliefden... Voor de fotoreportage zal jullie bruidsfotograaf laaiend enthousiast zijn van de mogelijkheden om zijn ambacht uit te oefenen zowel bij mooi weer alsook bij minder weer. Want ook in ons kasteel zijn er in elke kamer schitterende plekken om in de juiste pose vereeuwigd te worden.


Trouwen in het kasteel

Maar ook een trouwceremonie in de trouwkamer van het kasteel is een bijzondere en sfeervolle ervaring. Overdag is het gezelschap vaak kleiner in omvang, geen probleem! Met 25 personen is het ook goed toeven en genieten op Kasteel Groot Buggenum. Terwijl 100 tot 150 personen hier ook heel gezellig is en blijft. De grens wordt pas bereikt met een maximum van 200 personen op het avondfeest in onze nieuwe en eigentijdse ruimte: Paviljoen "De Kruidentuin". Voorzien van alle hedendaagse techniek en gemakken staat een spetterend huwelijksfeest tot uiterlijk 01.00 uur dan niets meer in de weg. Het kasteel is nooit te groot, maar past als het ware altijd als een warme deken, om de gasten die jullie hebben uitgenodigd, te herbergen.


Zijn wij de locatie die jullie zoeken?

Wij willen jullie graag, uiteraard geheel vrijblijvend, verder informeren betreffende de keuzemogelijkheden en kosten om antwoord te vinden op de vraag of Kasteel Groot Buggenum de locatie is die jullie zoeken. Om daar achter te komen zijn er twee mogelijkheden om dit helder te krijgen:
- Bel voor een afspraak en kom vrijblijvend persoonlijk kijken.
- Vraag eerst onze brochure "Trouwen en feest op Kasteel Groot Buggenum" aan.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwen in de binnentuin
  • VerificatieMaximaal 200 gasten
  • VerificatieJa-woord in trouwkamer
  • VerificatieTrouwreportage
 
Menu
Categorie├źn