Menu icon Home button

K & K Kappers

Een bruidsarrangement voor echte verwennerij

Straal op je bruiloft met een bruidsarrangement!

Op je trouwdag wil jij er stralend uitzien, laat je dan verwennen met een bruidsarrangement bij K & K Kappers in Leeuwarden.
Misschien willen andere belangrijke personen die aanwezig zijn op jullie trouwdag zich ook laten verwennen door ons. Wij kunnen dan met het haar in model föhnen en make-up aanbrengen. Alles is mogelijk bij K&K Kappers. Onze specialist heeft heel veel ervaring in zowel bruidsmake-up, het opsteken van het haar en uiteraard bruidskapsels.

Plan een adviesgesprek bij ons in de salon

We kunnen een kosteloze en vrijblijvende afspraak met je maken in onze salon, het is verstandig dit ruim voor de trouwdag te doen. In ongeveer een half uur kunnen wij je adviseren over, het model haar wat je in gedachten hebt, de kleur en bruidsmake-up. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij een inschatting maken hoeveel het gaat kosten.

Voor een goede voorbereiding neem je een proefkapsel en proefmake-up

Een paar weken voor de trouwdag, kunnen we een proefkapsel en bruidsmake-up bij je maken, dit om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt dan eventueel ook je haren laten kleuren en knippen.  Als je dat wilt kunnen we ook meerdere proefkapsels maken, zodat je het model kunt uitkiezen wat jij het mooist vind.

Feestelijke en stralende look op je trouwdag

Het is zover! Jullie trouwdag is aangebroken, waarschijnlijk hebben we in de salon afgesproken, of we komen die dag bij jou thuis (op basis van km vergoeding) je bruidskapsel en je make-up te doen. Ook jullie familieleden en/of vrienden kunnen we voorzien van een prachtig kapsel en make-up. Wanneer jouw planning bij ons van te voren duidelijk zijn, passen we onze planning graag aan op die van jou!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, of via de email. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieProefkapsel
  • VerificatieProefmake-up
  • VerificatieOp trouwdag thuis
  • VerificatieBruidsarrangement
 
Menu
Categorie├źn