Menu icon Home button

Juwelier Repko

een begrip in stad en ommeland

Vind de perfecte trouwring bij Juwelier Repko in Groningen

De trouwdag is natuurlijk een speciale dag voor u. Een trouwring speelt een belangrijke rol in uw huwelijk, de ring staat symbool voor de mooie en lange relatie die u met elkaar aan wilt gaan. Daarom vindt Juwelier Repko dat hier alleen de beste ringen goed genoeg voor zijn. Laat u verrassen door de schitterende trouwringen van Juwelier Repko in Groningen. Laat ons u helpen met het vinden van de perfecte ring die de relatie weerspiegelt.

Uw aanzoeksring uitzoeken bij Juwelier Repko

Voor het huwelijk komt natuurlijk eerst het aanzoek, dit is een speciale gebeurtenis. Bent u benieuwd naar de verschillende aanzoeksringen die we u kunnen aanbieden? Op onze website kunt u een sfeerimpressie zien van de verlovingsringen. Komt u gerust 'in het geheim' langs om de perfecte aanzoeksring te vinden.

De trouwring specialist van Groningen

Juwelier Repko bestaat sinds 1868 en heeft vooral in Noord-Nederland een bekende naam. We zijn een zelfstandige juwelierszaak in de Herestraat van Groningen. Wij hebben in Noord-Nederland en daarbuiten al diverse generaties van schitterende ringen voorzien. We hebben een gezellige winkel, met één van de grootste collecties trouwringen. Zoekt u gladde ringen, ringen met meerdere kleuren goud, bewerkte ringen of met een prachtige briljant, u vindt het allemaal bij Juwelier Repko! Ook hebben wij relatieringen van zilver, titaan of staal. 

Kom gerust eens langs!

Kortom, er is zoveel mogelijk dat we jullie graag de speciale ringen laten zien! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bruidssieraden en horloges. Ons team bestaat uit negen ervaren medewerkers. Zij geven u graag advies!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwringen
  • VerificatieRingen met meerdere kleuren
  • VerificatieGladde ringen
  • VerificatieRingen met briljant
  • VerificatieAanzoeksringen
  • VerificatieVerlovingsringen
  • VerificatieRelatieringen
 
Menu
Categorieën