Menu icon Home button

Jorik Algra Fotografie

op weg naar een onvergetelijke bruiloft

  • Blader door foto's

Een bruidsreportage met het 'wauw!' effect

Waarom het zo leuk is om bruidsfotograaf te zijn? Daar zijn ontzettend veel redenen voor! Where do I start… Misschien simpelweg met; de mooiste dag in iemands leven, wie wil daar nou niet bij zijn!? Liefde, emotie, vrolijke gezelligheid en zoveel meer!

Ik houd ervan om mensen blij te maken, ben echt een mensenmens. En ik houd van gezelligheid om me heen. Daarbij kan ik niet goed stilzitten en ben ik graag creatief bezig. De perfecte ingrediënten voor mijn beroep als trouwfotograaf. 

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Na meer dan 200 bruiloften en een bak ervaring geef ik regelmatig adviezen en tips voor een betere flow van de bruiloft.

Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Al regelmatig heb ik een bruid gered door haar jurk opnieuw aan te laten trekken of de mobiele telefoon uit de zak van de bruidegom te verwijderen. 

Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug “Ik werd helemaal relaxed van jou, zo blij dat je er bij was!” Daar word ik op mijn beurt weer ontzettend blij van en daar doe je het natuurlijk voor!
  • Mogelijkheden

  • KruisHD - Slideshow
  • Kruisonline gallery
  • KruisTrouwreportage op USB
  • KruisReportage met trouwalbum
 
Menu
Categorie├źn